Αστυνομία: Διοικητική Έρευνα για «εικονικά σύμφωνα συμβίωσης» των νέων συνοριοφυλάκων

EUROKINISSI

Διοικητική έρευνα σχετικά με καταγγελλόμενα σε δημοσιεύματα που αφορούν στην υπογραφή εικονικών συμφώνων συμβίωσης από νέους Συνοριοφύλακες διεξάγεται από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ που εκδόθηκε με αφορμή δημοσιεύματα, που αναφέρουν ότι νέοι συνοριοφύλακες έχουν υπογράψει εικονικά σύμφωνα συμβίωσης για να εξασφαλίσουν τα μόρια που θα τους διασφαλίσουν ότι θα τοποθετηθούν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας evros-news, από τους 250 νέους συνοριοφύλακες που έχουν προσληφθεί για να ενισχύσουν τις δυνάμεις στον Έβρο, πάνω από 100 έχουν υπογράψει εικονικά σύμφωνα συμβίωσης, προκειμένου να εξασφαλίζουν τα 5 μόρια που προβλέπεται ότι μπορεί να πάρει κάποιος και έτσι να τοποθετηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης. Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι θέλουν να μείνουν στην πρωτεύουσα του Έβρου και να υπηρετούν στα τρία Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης που ανήκουν σε αυτήν, δηλαδή σε Φέρες, Τυχερό και Σουφλί, όπου προβλέπεται να τοποθετηθούν συνολικά 115 συνοριοφύλακες.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...