Αστυνομία Ιωαννίνων: Προσπάθεια εκφοβισμού απεργών με προσαγωγές

Αστυνομία Ιωαννίνων: Προσπάθεια εκφοβισμού απεργών με προσαγωγές - 26 Νοέμβρη 2020
Αστυνομία Ιωαννίνων: Προσπάθεια εκφοβισμού απεργών με προσαγωγές – 26 Νοέμβρη 2020

Στο κενό η προσπάθεια εκφοβισμού των απεργών. Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων και σωματεία εργαζομένων καταγγέλλουν την προσπάθεια τρομοκράτησης στα «Μάρκετ Ιν», όπου η αστυνομία έκανε προσαγωγές συνδικαλιστών και έλεγχο των στοιχείων των απεργών.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλεται, αστυνομικές δυνάμεις προσήγαγαν 7 συνδικαλιστές μπροστά στα «Μάρκετ Ιν» και συνέχισαν με την επιβολή προστίμων σε όλους τους συγκεντρωμένους συνδικαλιστές.  

Οι απεργοί στέλνουν το μήνυμα πάντως το μήνυμα ότι «η φωνή των εργατών δεν φιμώνεται». Έτσι, οι συμβολικές παρεμβάσεις στους μεγάλους χώρους εργασίας για την υπεράσπιση της υγείας, της ζωής και των δικαιωμάτων  του λαού συνεχίζονται στα Γιάννενα, με επιτυχία. 

Καταστολή: Τρομοκρατικά πρόστιμα σε απεργούς και συνδικαλιστές του Εργατικού κέντρου Ιωαννίνων από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων - Απεργία 26/11/2020
Καταστολή: Τρομοκρατικά πρόστιμα σε απεργούς και συνδικαλιστές του Εργατικού κέντρου Ιωαννίνων από την Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων – Απεργία 26/11/2020

Δείτε ακόμα...