Αθλούμενοι στο Αττικό Άλσος: Κλειδωμένα με λουκέτο τα γήπεδα τένις

Πανό αθλούμενων στο Αττικό Άλσος με το οποίο διεκδικούν την ελεύθερη άθληση για όλους

Το γεγονός ότι στις 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου τα γήπεδα τένις του Αττικού Άλσους θα είναι κλειστά, κλειδωμένα με λουκέτο, για πρώτη φορά εδώ και 11 χρόνια καταγγέλλουν οι αθλούμενοι στο Αττικό Άλσος, σύμφωνα με προφορική ενημέρωση που πήραν από τη γραμματεία του Ομίλου Αντισφαίρισης Ν. Ιωνίας (ΟΑΝΙ).

«Για άλλη μία φορά καταδεικνύεται το πρόβλημα της παρεμπόδισης της ελεύθερης άθλησης στο Αττικό Άλσος!» σημειώνουν και προσθέτουν πως «οι γιορτινές αυτές μέρες είναι για πολλούς ευκαιρία για ξεκούραση, για άθληση και για ψυχαγωγία. Παρόλα αυτά, χωρίς καμία γραπτή ανακοίνωση, όποιος πάει αυτό το τριήμερο για να παίξει τένις δεν θα μπορεί!

Ο ΟΑΝΙ μας δείχνει και πάλι ότι δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την ελεύθερη άθληση και τον μαζικό αθλητισμό, παρά μόνο για το δικό του όφελος και κέρδος! Ένας ιδιωτικός όμιλος ας κάνει ό,τι θέλει με τα γήπεδά του, ας τα κλείνει και αργίες και γιορτές. Εδώ όμως αναφερόμαστε σε δημόσια γήπεδα. Και φαίνεται ότι ο κανόνας που ισχύει είναι: Δεν παίζουν οι πελάτες; Δεν παίζει κανείς!

Φαίνεται, λοιπόν, και πάλι ότι είναι επιτακτική ανάγκη η ανάκληση της σύμβασης με τον ΟΑΝΙ και η επιστροφή των γηπέδων στη διαχείριση της ΓΓΑ».

Δείτε ακόμα...