Αθουσάκης Μανόλης: Αυξανόμενη απαξίωση του προσωπικού του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ

Πλωτό του Λιμενικού - Λιμάνι Ηρακλείου, Κρήτη
Φώτο Αρχείου / Πλωτό του Λιμενικού – Λιμάνι Ηρακλείου, Κρήτη / Πηγή: Eurokinissi

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Λιμενικών Κρήτης (ΕΛΚ) Αθουσάκης Μανόλης σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό, δήλωσε μεταξύ άλλων τη συμπαράσταση των λιμενικών στα δίκαια αιτήματα των Πυροσβεστών. Ανέφερε μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λιμενικοί. Παρατηρούμε, δήλωσε, μια αυξανόμενη απαξίωση του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ), με αφορμή το νέο βαθμολόγιο, το ΠΔ για τις μεταθέσεις, τα πάρεργα που φορτώνεται. Επίσης ξεκαθάρισε ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών αναδεικνύει τα αιτήματα του προσωπικού και θα συνεχίσει πέρα από ανακοινώσεις και με κινητοποιήσεις αν χρειαστεί. Μάλιστα, υπενθυμίζοντας την καταστολή που υπέστησαν οι Πυροσβέστες πριν 5 μέρες από την Κυβέρνηση, είπε ότι πιστεύω να μη φάμε ξύλο.

Αφορμή για τις δηλώσεις του Προέδρου της ΕΛΚ στάθηκε μια Γενική Διαταγή – «κατσάδιασμα» προς το προσωπικό του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ για τη συμπεριφορά των λιμενικών προς τους πολίτες. Γεγονότα, που ο Πρόεδρος χαρακτήρισε μεμονωμένα περιστατικά. Ενώ για τη συγκεκριμένη Γενική Διαταγή δήλωσε ότι εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικής απαξίωσης του προσωπικού από τον Υπουργό Ναυτιλίας.

Ακούστε ολόκληρη η συνέντευξη του Προέδρου Ένωσης Λιμενικών Κρήτης, Αθουσάκη Εμμανουήλ, στον ραδιοφωνικό σταθμό Ηρακλείου Politica 89.8:

Ένωση Λιμενικών Κρήτης (Μέλος της ΠΟΛ)
Ένωση Λιμενικών Κρήτης (Μέλος της ΠΟΛ)

Με πληροφορίες από Politica 89.8

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...