Στις 11 π.μ. το πρωί της Τετάρτης θα συνεχίσει το δικαστήριο με τις δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής.
Όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου, Μαρία Λεπενιώτη, θα πρέπει να αναζητηθεί -υπό την επιμέλεια εισαγγελικού λειτουργού- βούλευμα για τυχόν παραβίαση περιοριστικών όρων από την πλευρά του καταδικασθέντα ευρωβουλευτή, Γιάννη Λαγού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος της έδρας ανέφερε ότι ακούστηκαν ανακρίβειες κατά την εισαγγελική πρόταση και κάλεσε την εισαγγελέα να τοποθετηθεί ξανά ως προς τα αιτήματα για αναστολή των ποινών.
Συγκεκριμένα, η πρόεδρος σημείωσε ότι δεν έχουν λευκό ποινικό μητρώο οι καταδικασθέντες ναζί, αντίθετα πολλοί έχουν έχουν καταδικασθεί για σοβαρά αδικήματα όπως εμπρησμός και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.



