Αυξάνεται το κύμα υποστήριξης στον φαντάρο του 6ου ΕΤΕΘ στη Ρόδο

Στρατιώτες Στρατευμένοι
Πηγή: Eurokinissi

Συνεχίζουν να φτάνουν στο alt.gr δηλώσει στήριξης φαντάρων ενάντια στην απαράδεκτη δίωξη φαντάρου του 6ου ΕΤΕΘ στην Ρόδο, που εξέφρασε την αντίθεσή του στην εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Οπλίτης Οδοντίατρος αναφέρει συγκεκριμένα:

“Γράφω αυτήν την επιστολή για να συγχαρώ και να δηλώσω την στήριξη μου προς τον συνάδελφό μου από το 6ο ΕΤΕΘ στην Ρόδο που διώκεται με απαράδεκτες μεθόδους.Διώκεται γιατί δήλωσε ξεκάθαρα την αντίθεσή του στην εμπλοκή της χώρας μας στην σύγκρουση στην Ουκρανία. Εμπλοκή που θέτει τον λαό μας στο στρατόπεδο του ενός ιμπεριαλιστή και επομένως, στο στόχαστρο του άλλου!

Όλοι οι ένστολοι, στρατιώτες και μόνιμο προσωπικό, έχουμε ορκιστεί να υπερασπιζόμαστε την πατρίδα και τον λαό μας με κάθε μέσο και τρόπο. Αυτό ακριβώς κάνει και ο συνάδελφός μας που καταδικάζει την ολοένα και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στα σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ έναντι της Ρωσίας. Από πού και ως που είναι προς όφελος του λαού μας να στέλνονται όπλα και οπλικά συστήματα από τα ελληνικά νησιά , την ώρα που η επιθετικότητα της τουρκικής αστικής τάξης κλιμακώνεται; Είναι προς όφελος του λαού μας ολόκληρες εγκαταστάσεις, αεροδρόμια και λιμάνια να χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση και μεταφορά όπλων από τις χώρες του ΝΑΤΟ προς την Ουκρανία αλλά και τα υπόλοιπα Βαλκάνια; Προφανώς και όχι! Ο συνάδελφος από το 6ο ΕΤΕΘ κάνει το καθήκον του και καταγγέλει την συμμετοχή της χώρας και των ενόπλων δυνάμεων της στους παραπάνω σχεδιασμούς. Σπάει και αυτός το κλίμα σιωπής που θέλουν να επικρατεί στα στρατόπεδα, σύμφωνα με τις υποδείξεις της κυβέρνησης, ούτως ώστε η νέα γενιά να μην συζητά για τα σοβαρά αυτα ζητήματα και να δέχεται άκριτα ο,τι της πλασάρουν ως “εθνικό συμφέρον”.

Από την πλευρά μου, ως στρατιώτης του υγειονομικού βλέπω καθημερινά τον αγώνα όλων των ένστολων υγειονομικών να καλύψουν τις ανάγκες του προσωπικού σε περίθαλψη με πενιχρά μέσα και σε μόνιμο καθεστώς υποχρηματοδότηση, την ίδια ώρα που δαπανώνται ασύλληπτα ποσά για τους επιθετικούς σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ. Από την μια “δεν έχουμε λεφτά” για να εξασφαλίσουμε καταλλαηλα οχήματα, μηχανήματα, αναλώσιμα αλλά και προσωπικό που θα καλύψει τις τεράστιας αυτές ανάγκες και από την άλλη η κυβέρνηση έρχεται πρώτη στην χρηματοδότηση των ΝΑΤΟικων εξοπλισμών.

Συγχαίρω τον συνάδελφό μου για την στάση του αλλά και όλους τους μαζικούς φορείς, τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους που δηλώνουν την στήριξή τους σε αυτόν. Η προσπάθεια τρομοκράτησης και καταστολής κάθε ένστολου που δηλώνει την αντίθεση του στους επικίνδυνους σχεδιασμούς που στοχοποιούν τον λαό μας δεν θα περάσει!

Οι φαντάροι ειναι του λαού παιδιά, έχουν δικαιώματα πολιτικά!

Μαρνίκας Χρήστος, Οπλίτης Οδοντίατρος “

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...