Χ. Κατσώτης: Ο λαός θέλει δυνατό ΚΚΕ και δυνατό κίνημα για να εμποδίσει την αντιλαϊκή πολιτική

Χρήστος Κατσώτης

Ο λαός θέλει ισχυρό ΚΚΕ, δυνατό κίνημα, για να μπορέσει να εμποδίσει τους πλειστηριασμούς και το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής που θα συνεχιστεί χωρίς διακοπή την επόμενη των εκλογών, τόνισε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, υποψήφιος βουλευτής του Κόμματος στον Νότιο Τομέα Αθήνας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 24».

Σημειώνοντας ότι μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού, που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πρόκειται να ασχοληθεί μόνο με ένα θέμα, τόνισε ότι αυτά λέγονται για να παραπλανηθεί ένας κόσμος που θέλει να φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τόνισε ότι το ΚΚΕ καλεί τον κόσμο να μην πέσει θύμα των εκβιασμών και των ψευτοδιλημμάτων που σήμερα τίθενται και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τη ΝΔ, συμπληρώνοντας ότι αυτοί που τσακώνονται τώρα, έχουν ψηφίσει μαζί όλα τα βασικά νομοσχέδια για τη διαμόρφωση της αντιλαϊκής πολιτικής.

Το πρόγραμμά τους είναι κοινό, σημείωσε ο Χρ. Κατσώτης, αναφέροντας τις δεσμεύσεις για το Ταμείο Ανάκαμψης και τα αντιλαϊκά του προαπαιτούμενα, τις δεσμεύσεις στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, τις δεσμεύσεις στο μεγάλο κεφάλαιο για να προχωρήσουν παραπέρα όλες οι «μεταρρυθμίσεις» για φτηνή εργατική δύναμη και για εργασιακές σχέσεις-λάστιχο.

Δείτε ακόμα...