Χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων και στο βάθος ταύτιση στην αντιλαϊκή πολιτική

Κ. Μητσοτάκης και Α. Τσίπρας στη Βουλή - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ
Πηγή: Eurokinissi

Σε χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων και κούφιο δικομματικό καβγά επιδίδονται σήμερα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την «έξοδο» της χώρας από την εποπτεία και τις δηλώσεις Μητσοτάκη, την ώρα που και τα δύο κόμματα στηρίζουν και απαρέγκλιτα εφάρμοσαν την πολιτική της ΕΕ και των μονοπωλίων που τσάκισε τα λαϊκά εισοδήματα από την έναρξη της καπιταλιστικής κρίσης μέχρι σήμερα, με δεκάδες μνημονιακούς νόμους και ξήλωμα των εργατικών δικαιωμάτων. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter κατηγορεί τον Κ. Μητσοτάκη για «ψέματα και θράσος» και σημειώνει ότι «ο χρόνος του τελειώνει».

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ν. Ηλιόπουλος σχολίασε πως «Ο κ. Μητσοτάκης, που εδώ και 15 μέρες κρύβεται για να μην απαντήσει για τις υποκλοπές που οργάνωσε η κυβέρνησή του, σήμερα πανηγυρίζει για κάτι που είχε αποφασιστεί ένα χρόνο πριν την εκλογή του».

Σε απάντησή του, η ΝΔ αναφέρει πως «ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας έχουν ταυτιστεί στη συνείδηση των Ελλήνων, με τις πιο σκοτεινές μέρες της μνημονιακής περιόδου» (…) ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, με τις δηλώσεις του, το μόνο που κάνει είναι να παραπέμπει σε ένα εφιαλτικό παρελθόν, που οι Έλληνες θυμούνται με τρόμο».

Δείτε ακόμα...