Χρήστος Κατσώτης: Το πρόγραμμα του ΚΚΕ βρίσκεται στην αντίπερα όχθη από τα προγράμματα των αστικών κομμάτων

Χρήστος Κατσώτης: Το πρόγραμμα του ΚΚΕ βρίσκεται στην αντίπερα όχθη από τα προγράμματα των αστικών κομμάτων

Το πρόγραμμα του ΚΚΕ βρίσκεται στην αντίπερα όχθη από τα προγράμματα των αστικών κομμάτων. Αυτά έχουν αγωνία να εξασφαλίσουν την ανταγωνιστικότητα και την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, το ΚΚΕ έχει αγωνία για να καλυφθούν οι ανάγκες του λαού ενάντια στην πολιτική των μισθών και συντάξεων πείνας, της ακρίβειας, των πλειστηριασμών κλπ., επισήμανε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Κατσώτης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Νότιο Τομέα, μιλώντας στο «Mega» το πρωί της Πέμπτης 11 Μάη.

Σημείωσε ότι τα κόμματα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι ίδια, αλλά έχουν κοινή στρατηγική και κοινό πρόγραμμα εξηγώντας ότι αυτή η κοινή στρατηγική έγκειται στο Ταμείο Ανάκαμψης που έχει πολλά προαπαιτούμενα, 350 μέτρα για την επόμενη κυβέρνηση, έγκειται στις δεσμεύσεις στην ΕΕ, στα ευρωπαϊκά εξάμηνα, στη  συμμετοχή στο ΝΑΤΟ με τον κάθε Έλληνα να πληρώνει 700 ευρώ τον χρόνο για τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, στις δεσμεύσεις στο κεφάλαιο για φθηνή εργατική δύναμη για να γίνουν επενδύσεις.  

Την επόμενη μέρα θα υπάρχει κυβέρνηση, τόνισε, το θέμα είναι πώς ο λαός θα είναι δυνατός και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ένα ισχυρό ΚΚΕ, που θα είναι όπως πάντα, ανυπότακτο και δίπλα στους αγώνες του, για να κάνει αντιπολίτευση στην αντεργατική πολιτική. 

Για τις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ περί «προοδευτικής κυβέρνησης» τόνισε ότι ο λαός έχει πείρα από τη διακυβέρνησή του, όπου υλοποίησε όλα τα αντιλαϊκά μέτρα, εισήγαγε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και έκανε «ιδιώνυμο» τον αγώνα ενάντια σε αυτούς.

Δείτε ακόμα...