«Χρυσός» ο Μίλτος Τεντόγλου με άλμα στην καλύτερη εξάδα όλων των εποχών

Ολυμπιακοί Αγώνες, Τόκυο 2021 - Ο Μίλτος Τεντόγλου "πετάει" στα 8,60m για το χρυσό και την καλύτερη επίδοση για το 2021 στο μήκος
Ολυμπιακοί Αγώνες, Τόκυο 2021 – Ο Μίλτος Τεντόγλου “πετάει” στα 8,60m για το χρυσό και την καλύτερη επίδοση για το 2021 στο μήκος / Πηγή: Eurokinissi

Στην εξάδα των καλύτερων επιδόσεων όλων των εποχών στον κλειστό Στίβο, μπήκε ο Μίλτος Τεντόγλου, με ένα άλμα στα 8,55 μ. που του χάρισε το χρυσό.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Βελιγράδι, ο Έλληνας ολυμπιονίκης, κατέρριψε κατά πολύ το προηγούμενο ρεκόρ του, που ήταν στα 8,38 μ., σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ και με το άλμα στα 8,55 μ. στον τελικό, χρίστηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο άλμα εις μήκος για το 2022.

Σε δήλωσή του για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Μίλτο Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σημειώνει:

«Πολλά συγχαρητήρια στον “παγκόσμιο” Μίλτο για την κατάκτηση της κορυφής με την καλύτερη επίδοση φέτος στο κόσμο. Συγχαρητήρια και στον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι.

Με υγεία και δύναμη να συνεχίσετε αυτήν την πορεία με πολλές ακόμη επιτυχίες».

Δείτε ακόμα...