Δ. Κουτσούμπας: Όσοι το σκέφτονται, να πάνε να ρίξουν «δαγκωτό» ΚΚΕ

Δημήτρης Κουτσούμπας

Όσοι σκέφτονται να ψηφίσουν, να πάνε και να το ρίξουν «δαγκωτό» στο ΚΚΕ, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στο «Ράδιο Κρήτη 101,5», το πρωί της Παρασκευής.

Ο Δ. Κουτσούμπας τόνισε ότι ο λαός της Κρήτης και όλος ο λαός ξέρει ότι το ΚΚΕ είναι η πιο αξιόπιστη δύναμη και πώς η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος ασυμβίβαστη με την υποταγή και τον αντιλαϊκό μονόδρομο που ακολούθησαν και ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις.

Πρόσθεσε πώς είναι ψήφος τιμωρίας σε όσους εφάρμοσαν αντιλαϊκές πολιτικές, υπηρέτησαν συμφέροντα εχθρικά προς τον λαό και τώρα ετοιμάζουν την ίδια συνέχεια. Ακόμα κάλεσε τον λαό να σκεφτεί ότι η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος αποκάλυψης της αλήθειας για ό,τι συμβαίνει σε βάρος του λαού.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ σημείωσε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ έχουν συμφωνήσει να περάσουν 350 αντιλαϊκά μέτρα την επόμενη τριετία τα οποία θα φορτωθούν και αυτά στις πλάτες του λαού. Απέναντι σε αυτούς, η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ελπίδα, πραγματική αισιοδοξία για να δυναμώσει η πάλη για καλύτερη ζωή.

Ταυτόχρονα, ξεκαθάρισε ότι πρέπει να αποτελέσει κριτήριο ψήφου η στάση του ΚΚΕ να μην δείξει καμία ανοχή σε καμία αντιλαϊκή κυβέρνηση, ενώ πρόσθεσε ότι επιβεβαιώθηκε η εκτίμηση του ΚΚΕ από τις δηλώσεις Κατρούγκαλου ότι ρίχνουν τροχιοδεικτικές βολές για αυξήσεις φόρων.

Τέλος, για τις τουρκικές εκλογές σημείωσε ότι ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί, η τούρκικη εξωτερική πολιτική και οι επιδιώξεις της δεν αλλάζουν, ενώ κάλεσε τα άλλα κόμματα να πουν τι θα περιέχει το συνυποσχετικό για την Χάγη γιατί το ΚΚΕ ανησυχεί απαράδεκτες υποχωρήσεις σε κυριαρχικά δικαιώματα με αμερικανοΝΑΤΟική ομπρέλα για να αποσπάσουν την Τουρκία από την αγκαλιά της Ρωσίας.

Δείτε ακόμα...