«Δεν διαλέγουμε στρατόπεδο ληστών, έξω οι ληστές των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ και τα πλοία τους από τον Πειραιά»

Μαζική εξόρμηση – παρέμβαση στα Λιπάσματα της Δραπετσώνας πραγματοποιήθηκε από μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στον Πειραιά απαιτώντας καμία συμμετοχή, καμία εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο λαός της περιοχής έχει ήδη στο αγνάντι του το «San Jacinto», αμερικανοΝΑΤΟικό πυραυλοφόρο καταδρομικό το οποίο συνόδευε το αεροπλανοφόρο «Χ. Τρούμαν», καθώς έχει δέσει στο λιμάνι του Πειραιά.

«Δεν διαλέγουμε στρατόπεδο ληστών, έξω οι ληστές των ΝΑΤΟ – ΗΠΑ και τα πλοία τους από τον Πειραιά» τονίζει η ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ και καλεί τους εργαζόμενους, τον λαό και τη νεολαία σε επαγρύπνηση και άμεση κινητοποίηση, ενάντια στην εμπλοκή της χώρας και του λιμανιού στους σχεδιασμούς του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της ΕΕ. Να δηλώσει την αντίθεσή του στη μετατροπή του λιμανιού σε ναύσταθμο των ιμπεριαλιστών!

Καλεί σε πάλη για:

  • Να σταματήσουν αμέσως η συμμετοχή και η εμπλοκή της Ελλάδας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία ή αλλού, με οποιονδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε πρόσχημα.
  • Να κλείσουν τώρα όλες οι στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ στη χώρα μας, που αξιοποιούνται ως ορμητήρια πολέμου.
  • Κανένα ελληνικό στρατιωτικό σώμα να μη σταλεί στην Ουκρανία, σε χώρες που συνορεύουν με αυτήν ή σε άλλες ιμπεριαλιστικές αποστολές. Κανένας στρατευμένος, αξιωματικός ή υπαξιωματικός εκτός συνόρων. Να σταματήσει η αποστολή πολεμικών εφοδίων και μέσων από την Ελλάδα.
  • Καμία παραχώρηση του λιμανιού του Πειραιά και των υποδομών του για τους ΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς.
Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...