Δεν είναι η «κακιά η ώρα» αλλά προδιαγεγραμμένο έγκλημα το νέο εργατικό δυστύχημα στην COSCO

Απεργία των εργαζομένων στο λιμάνι της COSCO - Εργοδοτικό έγκλημα με θύμα έναν εργάτη εν ώρα εργασίας στο ΣΕΜΠΟ στο Ικόνιο - 26/10/2021
Φώτο Αρχείου / Απεργία των εργαζομένων στο λιμάνι της COSCO – Εργοδοτικό έγκλημα με θύμα έναν εργάτη εν ώρα εργασίας στο ΣΕΜΠΟ στο Ικόνιο – 26/10/2021 / Πηγή: ΕΝΕΔΕΠ

Δεν είναι η «κακιά η ώρα» αλλά προδιαγεγραμμένο έγκλημα το νέο εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην COSCO, επεσήμανε ο Μάρκος Μπεκρής, πρόεδρος του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ, μιλώντας σε εκπομπή του Real FM.

Όπως σημείωσε, εδώ και 7 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου και τους αγώνες που έχουμε κάνει όλο αυτό το διάστημα, έχουμε αναπτύξει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες μας για να παρθούν μέτρα υγείας και ασφάλειας, γιατί το ζήτημα για κάθε εργαζόμενο είναι να φεύγει το πρωί ή το μεσημέρι από το σπίτι του και να γυρνά στο σπίτι του. 

Όλα αυτά τα χρόνια από τον κύριο ιδιοκτήτη, που είναι η COSCO, υπογράμμισε ο Μ. Μπεκρής, δεν έχουν εισακουστεί τα αιτήματά μας και οι ανησυχίες μας, με αποτέλεσμα να φτάσουμε σ, αυτό το εργατικό δυστύχημα.

Δείτε ακόμα...