Δεν υπάρχει άλλο κόμμα, εκτός από το ΚΚΕ, που να παλεύει «με νύχια και με δόντια» για τον πολιτισμό

λιάνα κανέλλη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλημέρα» του τηλεοπτικού σταθμού«Σκάι» ήταν το πρωί του Σάββάτου, η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, η οποία αναφέρθηκε σε μία σειρά θέματα της επικαιρότητας.

Με αφορμή την προβολή ενός αποσπάσματος από την ιστορική συναυλία – αφιέρωμα του ΚΚΕ στον Σταύρο Ξαρχάκο, η Λ. Κανέλλη τόνισε ότι σήμερα δεν υπάρχει άλλο κόμμα, εκτός από το ΚΚΕ, που να παλεύει με νύχια και με δόντια για τον πολιτισμό. Πρόσθεσε ότι η κοινωνία ασφυκτιά οικονομικά αλλά και σε επίπεδο πολιτισμικό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι γίνεται προσπάθεια «να αναβιώσουν τα ζόμπι, βασιλικά, βασιλοχουντικά και ναζιστικά».

Η βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε επίσης στην άρνηση του ΚΚΕ να συμμετέχει σε αστικές κυβερνήσεις, που βαφτίζονται «προοδευτικές», ενώ αναφορικά με το ζήτημα των αποκαλύψεων σχετικά με τη διαδικασία της αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, σημείωσε ότι επρόκειτο για αναδιάταξη του τηλεοπτικού σκηνικού και όχι ζήτημα επι της ουσίας, τονίζοντας ότι η ουσιαστική ενημέρωση απουσιάζει και η ειδησεογραφία εγκλωβίζεται σε μία λογική λαιφστάιλ, φέρνοντας παράλληλα ως παράδειγμα την μειωμένη προβολή των θέσεων του ΚΚΕ.

Δείτε ακόμα...