Δευτέρα 4 Δεκέμβρη: Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

αφίσα κνε για συναυλία αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό

Στην μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό καλεί η ΚΝΕ τη Δευτέρα 4 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ. στο γήπεδο του Σπόρτινγκ με ελεύθερη είσοδο.

Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας καλεί τους νέους και τις νέες της Αθήνας να δώσουν δυναμικό «παρών» στη μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, ενάντια στην ισραηλινή κατοχή της Παλαιστίνης, που την πληρώνει και ο λαός του Ισραήλ, με σύνθημα «Στη Γάζα το τραγούδι έγινε κραυγή – Ενώνουμε τις φωνές μας για κάθε νεκρό παιδί».

Με την εθελοντική συμμετοχή δεκάδων καλλιτεχνών, η συναυλία θα γίνει τη Δευτέρα 4 Δεκέμβρη στις 7 μ.μ. στο κλειστό γήπεδο του Σπόρτινγκ (σταθμός ΗΣΑΠ «Αγ. Ελευθέριος», Πατήσια), με ελεύθερη είσοδο. Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά: Φοίβος Δεληβοριάς, «Εισβολέας» Full Band, Δημήτρης Μητσοτάκης, Νατάσσα Μποφίλιου, Δημήτρης Μυστακίδης, Μίλτος Πασχαλίδης, Μιρέλα Πάχου, Μπάμπης Στόκας, «Το Σφάλμα» Full Band, «Υπεραστικοί», Νεφέλη Φασούλη, Tiny Jackal & The Yellow Mary.

«Η συγκλονιστική κινητοποίηση των λαών, το σύνθημα “Λευτεριά στην Παλαιστίνη” που αντηχεί σε όλο τον κόσμο, το τεράστιο κύμα αλληλεγγύης, οι εκατοντάδες αγωνιστικές πρωτοβουλίες εργαζομένων στη χώρα μας και παγκοσμίως, που μπλοκάρουν την αποστολή πολεμικού υλικού, τη συμμετοχή κυβερνήσεων και επιχειρηματικών ομίλων στη σφαγή, είναι η μοναδική, πραγματικά αντιπολεμική στάση, το φως μέσα στο “σκοτάδι”, η ελπίδα ότι οι λαοί θα νικήσουν!», επισημαίνει μεταξύ άλλων στο κάλεσμά της η ΚΝΕ.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...