Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας: Ο «Ματωμένος Γάμος» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα στις 3 Σεπτέμβρη

Τον «Ματωμένο Γάμο» του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, σε σκηνοθεσία Νικορέστη Χανιωτάκη, φιλοξενεί το Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας, το Σάββατο 3 Σεπτέμβρη, στις 9.30 το βράδυ, στο Δημοτικό Θερινό Θέατρο της πόλης. 

Τον κεντρικό ρόλο της μάνας ενσαρκώνει η Μαρία Τζομπανάκη. Η μουσική της παράστασης είναι πρωτότυπη και φέρει την υπογραφή του Αλκίνοου Ιωαννίδη, με τους στίχους του Νίκου Γκάτσου. Η μουσική θα παίζεται ζωντανά από τους ηθοποιούς. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα έργο – πρόκληση, με έναν θίασο που απαρτίζεται από υπέροχους ηθοποιούς-μουσικούς.

Ο «Ματωμένος γάμος», η τραγωδία του μεγάλου Ισπανού ποιητή Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, έχει πάρει τη θέση του δίπλα στα κορυφαία αριστουργήματα του παγκόσμιου θεάτρου, όπως είναι οι αρχαίες ελληνικές τραγωδίες, τα έργα του Σαίξπηρ, του Στρίντμπεργκ, του Τσέχοφ και του Τένεσι Ουίλιαμς.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μαρία Τζομπανάκη, Μαρία Χάνου, Νίκος Πουρσανίδης, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Γιάννης Καλατζόπουλος, Χριστίνα Τσάφου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Κώστας Βασαρδάνης, Ισιδώρα Δωροπούλου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Κώστας Κοράκης, Ιφιγένεια Μακρή, Άννα Φιλιππάκη.

Προπώληση εισιτηρίων Viva.gr

Δείτε ακόμα...