Δήλωση της Βάσω Βρυνιώτη προέδρου του Εργατικού Κέντρου Σάμου

EUROKINISSI

Το ALT.GR επικοινώνησε με τη Βάσω Βρυνιώτη πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Σάμου η οποία έκανε την παρακάτω δήλωση μετά την εκδήλωση του σεισμού:

«Το Εργατικό Κέντρο Σάμου και τα σωματεία του στέκονται στο πλευρό των εργαζόμενων και όλου του σαμιακού λαού που αυτή τη στιγμή δοκιμάζονται από τις συνέπειες του ισχυρού σεισμού.

Εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και καλή ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες.

Καλούμε όλους για οτιδήποτε χρειαστούν να έρχονται σε επαφή με το Εργατικό Κέντρο. Ήδη τα σωματεία Οικοδόμων Καρλοβάσου έχουν κάνει κάλεσμα στα μέλη τους να παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί ο λαός της Σάμου αυτή τη στιγμή για την αντιμετώπιση προβλημάτων που έχει δημιουργήσει ο σεισμός.

Η κυβέρνηση να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και να καλύψει άμεσα τις πρώτες ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος».

Ανακοίνωση του Σωματείου Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Καρλοβάσου

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Οικοδόμων Καρλοβάσου «εκφράζει τη θλίψη του για το χαμό των παιδιών και στέκεται στο πλευρό όλου του σαμιακού λαού» και «καλεί τους συναδέλφους οικοδόμους σε ετοιμότητα και σε συντονισμό με το σωματείο για να προσφέρουμε τη βοήθειά μας όπου υπάρχει ανάγκη».

Δείτε ακόμα...