Δημήτρης Κουτσούμπας: Να διεκδικήσουμε μαζί το αυτονόητο: σύγχρονους όρους μόρφωσης, εργασίας και ζωής

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι βάσεις, καθώς άνοιξε η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα εισαγωγής στα ΑΕΙ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν μέσω της πλατφόρμας https://results.it.minedu.gov.gr να ενημερωθούν για τη σχολή ή το τμήμα εισαγωγής τους, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και το αρχικό γράμμα από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους χαρακτήρες.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, έκανε την εξής δήλωση για την ανακοίνωση των Βάσεων Εισαγωγής στα πανεπιστήμια: 

«Συγχαρητήρια σε όλες και όλους σας, γιατί κάνατε μια προσπάθεια μέσα σε δύσκολες συνθήκες. Φυσικά, δεν θα είναι η τελευταία μάχη που δίνετε. Άλλωστε, το μέτρο της επιτυχίας ενός ανθρώπου είναι τα διδάγματα που βγάζει από όλες τις μάχες που δίνει.

Έτσι λοιπόν, είτε πείτε “πάμε γι’ άλλα”, είτε πείτε “πάμε ξανά”, είτε πείτε “πάμε μπροστά”, το βασικό είναι να πείτε “πάμε μαζί”. Όλοι σας, οι πολλοί, με τα θέλω σας και τους στόχους σας που θέλουν αγώνα για να γίνουν πραγματικότητα.

Και σε αυτή την όμορφη υπόθεση θα βρείτε δίπλα σας τους κομμουνιστές, τα μέλη της ΚΝΕ στα πανεπιστήμια, στους χώρους κατάρτισης, στην εργασία. Για να διεκδικήσουμε μαζί το αυτονόητο: σύγχρονους όρους μόρφωσης, εργασίας και ζωής, όπου και να βρισκόμαστε. Γιατί, τελικά και σίγουρα, το θέμα είναι να αγωνίζεσαι, να ψάχνεις, να βρίσκεις και να μην παραιτείσαι.»

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...