Δολοφονία 19χρονου: Στα δικαστήρια για να απολογηθούν τρεις από τους κατηγορούμενους

Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που συνελήφθη για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022. (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ)

Στα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν σήμερα το μεσημέρι δύο από τους συνολικά 10 συλληφθέντες της δολοφονικής επίθεσης στον 19χρονο Άλκη και την παρέα του στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης. 

Η μεταγωγή τους και η είσοδος στο Δικαστικό Μέγαρο έγινε υπό άκρα μυστικότητα προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί από άτομα που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο των Δικαστηρίων.

Νωρίτερα, στον εισαγγελέα είχε οδηγηθεί ο 25χρονος ο οποίος παραδόθηκε χθες στην Αστυνομία. Εκεί ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή με τη δικηγόρο του να δηλώνει πως το γεγονός της παράδοσής του «πρέπει να εκτιμηθεί». Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 25χρονος αρνείται τη συμμετοχή του στην ανθρωποκτονία.

Εν τω μεταξύ στο φως της δημοσιότητας έρχονται οι καταθέσεις των ατόμων που ήταν στην παρέα του Άλκη εκείνο το βράδυ και δέχθηκαν τα δολοφονικά χτυπήματα των δραστών. Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων, η δράση των χούλιγκανς ήταν οργανωμένη, η επίθεση έγινε κυκλωτικά και τον 19χρονο κτυπούσαν τουλάχιστον τέσσερις άνδρες. Μάλιστα, κατέθεσαν ότι με το που πλησίασαν την παρέα τους, είδαν δρεπάνια, ρόπαλα και μαχαίρια, δείχνοντας έτσι ότι στο σημείο έφτασαν αποφασισμένοι να σκοτώσουν.  

Δείτε ακόμα...