Υπήρχε ενημέρωση προς την Ελληνική Αστυνομία πως ομάδα των φασιστών χούλιγκαν θα ταξίδευε για την Ελλάδα, αναφέρουν κροατικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Όπως αναφέρουν επικαλούμενα πηγές από το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, η κροατική Αστυνομία είχε στείλει εγκαίρως τα στοιχεία για το εν λόγο ταξίδι στην ΕΛ.ΑΣ, μέσω της Europol και της Interpol καθώς επίσης και πως δεν μπορούσαν νομικά να μην τους αφήσουν να φύγουν από τη χώρα τους. Έτσι και οι φασίστες χούλιγκαν συνέχισαν το ταξίδι τους προς την Αθήνα.
Ακόμα οι πηγές λένε πως οι χούλιγκαν έφτασαν στην Ελλάδα, σε μικρές ομάδες, φροντίζοντας έτσι ώστε να μην εμφανιστούν ταυτόχρονα όλοι μαζί στα σύνορα.
Η ΣΤΑΣΥ είχε ενημερώσει για την παρουσία των φασιστών στον ηλεκτρικό
Η ΣΤΑΣΥ, ισχυρίζεται με ανακοίνωσή της ότι είχε ενημερώσει την Ελληνική Αστυνομία για την παρουσία των φασιστών χούλιγκανς σε συρμό του Ηλεκτρικού.
Σύμφωνα με την ανακοίνωσή η ομάδα των χούλιγκανς «έγινε άμεσα αντιληπτή από τον σταθμάρχη» κι εκείνος με τη σειρά του «διαβίβασε άμεσα την πληροφορία στον συντονιστή του σχεδίου “Αριάδνη” της Ελληνικής Αστυνομίας».
«Το βιντεοληπτικό υλικό με τους ακριβείς χρόνους έχει ανακτηθεί και θα παραδοθεί στην Ελληνική Αστυνομία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.