Δύο θάνατοι ηλικιωμένων σε παραλίες σε Κόρινθο και Λήμνο

ΕΚΑΒ - Λιμενικό
Πηγή: Eurokinissi

Δύο ηλικιωμένοι έχασαν τη ζωή τους σε παραλίες στην Κόρινθο και τη Λήμνο. Ένας 18χρονος τραυματίστηκε στον λιμένα Σαντορίνης.

Σύμφωνα με το λιμενικό χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από την θάλασσα από την παραλία Βραχατίου του Δήμου Βέλου – Βόχας Ν. Κορινθίας , 77χρονη, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γ. Ν. Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός της μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου -Καλαμάτας για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου.

78χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, μεσημβρινές ώρες χθες, από την παραλία Κότσινα κόλπου Πουρνιά ν. Λήμνου, 78χρονος.
Ο ανωτέρω μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Λήμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μύρινας.

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θήρας, για τον τραυματισμό 18χρονου αλλοδαπού, στον λιμένα “ΑΘΗΝΙΟΥ” ν. Θήρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω τραυματίστηκε στο αριστερό κάτω άκρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ΄ όπου και εξήλθε. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...