Δυτική Ελλάδα: Περιοδείες σε μονάδες δημόσιας Υγείας

Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγ. Ανδρέας
Φώτο Αρχείου / Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγ. Ανδρέας»

Περιοδείες σε μονάδες δημόσιας Υγείας, θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες από το ΚΚΕ στη Δυτική Ελλάδα.

Τα προβλήματα στο χώρο της Υγείας οξύνονται παραπέρα και με αφορμή τα πρόσφατα μέτρα της κυβέρνησης, με την αναστολή εργασίας του υγειονομικού προσωπικού που δεν έχει εμβολιαστεί μέχρι σήμερα.

Στελέχη της Οργάνωσης θα περιοδεύσουν στα νοσηλευτικά ιδρύματα, με σκοπό να συζητήσουν με το προσωπικό των νοσοκομείων τις θέσεις του ΚΚΕ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη δημόσια Υγεία.

Το πρόγραμμα, ανά νομό και μέρα έχει ως εξής:

Σήμερα Τρίτη 7/9 στην Αχαΐα:

  • Στις 11:30πμ: Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Αγ. Ανδρέας», και στη 1μμ στο «Καραμανδάνειο» Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, θα περιοδεύσει ο Μπίμπας Θάνος, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ.

Αύριο Τετάρτη 8/9 στην Ηλεία:

  • Στις 10πμ: Στο Γενικό Νοσοκομεία Αμαλιάδας και στις: 12μ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, θα περιοδεύσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κόμματος.

Στη Ζάκυνθο:

  • Στις 12μ: Στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, θα περιοδεύσει η Μαρίνα Παναγούλια μέλος της ΤΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ.

Στην Κεφαλονιά:

  • Στις 11πμ: Στο «Μαντζαβινάτειο» Νοσοκομείο Ληξουρίου, θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Μαντζουράτος, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς- Ιθάκης του ΚΚΕ.

Μεθαύριο Πέμπτη 9/9, στην Κεφαλονιά:

  • Στις 11πμ: Στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου, θα περιοδεύσει ο Δημήτρης Μαντζουράτος, μέλος της ΤΕ Κεφαλονιάς- Ιθάκης του ΚΚΕ.
Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...