Ε.Π.Λ.Σ. Ανατολικής Κρήτης: Μεταθέσεις 2020 – Στο ίδιο έργο θεατές

ΕΠΛΣ Ανατολικής Κρήτης

Με την πρόσφατη ανακοίνωσή της η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος ( Ε.Π.Λ.Σ. ) Ανατολικής Κρήτης μπαίνει στη μακρά λίστα των συλλογικών κι ατομικών καταγγελιών για το ζήτημα των μεταθέσεων προσωπικού του Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ. Οι λιμενικοί και οι Ενώσεις τους συνεχίζουν να διαμαρτύρονται για τη μη έκδοση του νέου Π.Δ. για τις μεταθέσεις.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση:

Ε.Π.Λ.Σ. Ανατολικής Κρήτης: Μεταθέσεις 2020 – Στο ίδιο έργο θεατές

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη διαδικασία του συμβουλίου μεταθέσεων που ακολουθείται για μία ακόμα χρονιά, όπου βρισκόμαστε μία εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της σχολικής περιόδου, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί – γνωστοποιηθεί οι μεταθέσεις στους συναδέλφους, επηρεάζοντας άμεσα τον οικογενειακό-οικονομικό προγραμματισμό των οικογενειών τους.

Είναι αδιανόητο εν έτει 2020 και μετά από δυο νόμους Ν4504/17 – Ν4676/20 να τελούνται οι μεταθέσεις με το π.δ. 33/09 !!!

Ζητάμε επιτέλους την έκδοση νέου π.δ. μεταθέσεων, καθώς και το νέο π.δ. κατανομής των οργανικών θέσεων, συμβάλλοντας έτσι στον εκσυγχρονισμό – αναβάθμιση του προσωπικού και του οργανισμού που υπηρετούμε!!!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                        Ο Γεν. Γραμματέας

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Γεώργιος                                        ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ Ιωάννης

Δείτε ακόμα...