ΕΑΑΛΣ: Ετήσια Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Σχολή Λιμενοφυλάκων

Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ)
Φώτο Αρχείου / Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή (Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ) Πηγή: ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ / EUROKINISSI

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (ΕΑΑΛΣ) καλεί τα μέλη της, σε Ετήσια Έκτακτη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με τα άρθρα 10 έως 15 του Καταστατικού της, στην αίθουσα ΄΄ΖΑΜΠΑΤΗ στην Σχολή Λιμενοφυλάκων στο ΧΑΤΖΗΓΥΡΙΑΚΕΙΟ (οδός: Τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, τηλ/νο 2104518270) το Σάββατο  09 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00 π.μ.-16:00 μ.μ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η ετήσια έκτακτη Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το επόμενο  Σάββατο 16 Απριλίου 2022 στον αυτό τόπο και χρόνο, όπου θα διενεργηθούν και οι Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και  νέας Ελεγκτικής Επιτροπής για την τριετία Απρίλιος 2022-Απρίλιος 2025

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.      Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής για την τριετία από Απρίλιο 2022-Απρίλιο 2025.

2.      Αριστίνδην Μέλη.

3.      Εισηγήσεις, απόψεις και προτάσεις των Μελών της ΕΑΑΛΣ όπως προβλέπονται από το Καταστατικό και ενδιαφέρουν την Ένωση.

Παρακαλούνται  οι συνάδελφοι-μέλη της ΕΑΑΛΣ να προσέλθουν το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 στην αίθουσα ΄΄ΖΑΜΠΑΤΗ΄΄ στην ΣΧΟΛΗ Λ/Φ στο ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ για να τιμήσουν με την παρουσία τους τη Γενική Συνέλευση και να μετάσχουν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την νέα Ελεγκτική Επιτροπή.

Παρακαλούνται επίσης οι Συνάδελφοι-Μέλη της ΕΑΑΛΣ που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ή την νέα Ελεγκτική Επιτροπή, να καταθέσουν στην γραμματεία της ΕΑΑΛΣ τη δήλωση υποψηφιότητας μέχρι και την 07-04-2022,προκειμένου να συμμετάσχουν στο ενιαίο ψηφοδέλτιο υποψηφίων μελών.

Πειραιάς 18 Μαρτίου 2022

Από το Διοικητικό Συμβούλιο

Το Δ.Σ. της ΕΑΑΛΣ παρακαλεί τους συναδέλφους κατά το χρόνο των διεργασιών να τηρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω της πανδημίας COVID-19 (αποφυγή  συνωστισμού-μάσκες)

Δείτε ακόμα...