Έγκλημα στο λιμάνι του Πειραιά: Έσπρωξαν άνδρα από τον καταπέλτη του πλοίου στη θάλασσα και πνίγηκε!

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει το έγκλημα που έλαβε χώρα στο λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της Τρίτης, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon» έσπρωξαν και πέταξαν στη θάλασσα έναν 36χρονο που ήθελε να επιβιβαστεί με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Όλα έγιναν γύρω στις 9 το βράδυ της Τρίτης, κατά την αναχώρηση του πλοίου της «Blue Star Ferries», που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο. Αρχικά το γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος ανέφερε ότι πρόκειται για έναν άνδρα 36 ετών που έπεσε στη θάλασσα στην προσπάθειά του να εισέλθει στο πλοίο ενώ είχαν λυθεί οι κάβοι.

Ωστόσο, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και σε βίντεο που έχει αναρτηθεί ο άνδρας έτρεξε να μπει στο πλοίο πριν ο καταπέλτης ανέβει και δύο άνδρες, μέλη του πληρώματος, τον έσπρωξαν και τον έριξαν στη θάλασσα!

Εξοργιστικό είναι και το γεγονός ότι, σύμφωνα με μαρτυρίες, τα μέλη του πληρώματος που έριξαν στη θάλασσα τον 36χρονο, δεν έκαναν την παραμικρή ενέργεια για να τον διασώσουν, αντίθετα το πλοίο αναχώρησε κανονικά, αδιαφορώντας για την τύχη του άνδρα! Μάλιστα, σύμφωνα με καταγγελίες επιβατών του πλοίου, από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχει «καθυστέρηση που δεν οφείλεται στην εταιρεία»!

Το πλοίο αναχώρησε κανονικά (!) και γύρισε πίσω στον Πειραιά, μόνο μετά από εισαγγελική εντολή.

Αυτή τη στιγμή έχουν συλληφθεί δύο άτομα από το πλήρωμα που βρίσκονταν στον καταπέλτη του πλοίου, ο αξιωματικός καταστρώματος και ο πλοίαρχος.

Από όλους λαμβάνονται καταθέσεις για την υπόθεση ενώ το Λιμενικό Σώμα έχει λάβει προανακριτικό υλικό, αλλά και τα σχετικά βίντεο. Επίσης, έως αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν σήμερα αναμένεται και οι τέσσερις να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πειραιά.

Δείτε ακόμα...