Εκλογές στο “Κίνημα Αλλαγής”: Τηλεφωνική επικοινωνία του Δ. Κουτσούμπα με τον Ν. Ανδρουλάκη

Τηλεδιάσκεψη του Δ. Κουτσούμπα με το ΔΣ της ΠΟΕΣ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας επικοινώνησε, σήμερα το πρωί, τηλεφωνικά με τον νέο Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη, τον συνεχάρη για την εκλογή του και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη.

Επίσης, ο Δ. Κουτσούμπας, σε μεγάλη εκδήλωση της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή -ανήμερα του β’ γύρου των εκλογών του ΚινΑλ- έκανε την εξής αναφορά:

«Και με την ευκαιρία, σήμερα που είναι και ο δεύτερος γύρος των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. Αν ο απλός κόσμος φτάνει μέχρι την κάλπη με την προσδοκία, ότι αυτό το κόμμα μπορεί να αλλάξει στρατηγική, του λέμε ειλικρινά, πως θα διαψευστεί για μια ακόμα φορά, οικτρά. Γιατί η αντιλαϊκή στρατηγική δεν μεταλλάσσεται. Παραμένει αντιλαϊκή, αντεργατική!

Αν πάλι, φτάνει στην κάλπη με την προσδοκία πως μπορούμε να επιστρέψουμε πάλι πίσω σε προηγούμενες δεκαετίες, με περισσότερο κοινωνικό κράτος και μείωση κάποιων κοινωνικών ανισοτήτων αισθητά, του λέμε πως πάλι θα διαψευστεί. Ο καπιταλισμός, αυτό το σάπιο εκμεταλλευτικό σύστημα, δεν μπορεί να γυρίσει πίσω σε προηγούμενες δεκαετίες. Αυτές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί…».

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...