ΕΛΔΥΚ: Στέλεχος προέτρεψε τους φαντάρους σε συνθήματα υπέρ της εγκληματικής ναζιστικής Χρυσής Αυγής

Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ)
Ελληνική Δύναμη Κύπρου (ΕΛΔΥΚ)

Γράφουμε αυτήν την επιστολή για να διαμαρτυρηθούμε για ένα απαράδεκτο γεγονός που έχει προκαλέσει την αγανάκτηση πολλών στρατιωτών! Συγκεκριμένα την Πέμπτη 9/3 πραγματοποιήθηκε μια τελετή αποχαιρετισμού λόγω του επαναπατρισμού των στρατιωτών της Δ’ ΕΣΣΟ που θα γίνει σε μερικές μέρες.

Κατά τη διάρκεια της μετακίνησης των στρατιωτών στο χώρο πραγματοποίησης της τελετής, φωνάχτηκαν απαράδεκτα εθνικιστικά συνθήματα με την ανοχή και την κάλυψη υπαξιωματικού που ήταν υπεύθυνος, συνθήματα που αναπαράγουν την έχθρα και το μίσος ανάμεσα στους λαούς σε Ελλάδα και Τουρκία. Οι εργαζόμενοι, οι φοιτητές και μαθητές, οι άνεργοι των δύο χωρών, δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, αφού απ ότι επιβεβαιώνει η ίδια η ζωή τα προβλήματά μας είναι κοινά και οι αιτίες που τα προκαλούν. Μάλιστα όλες αυτές τις μέρες είναι συγκινητική και για εμάς η αλληλεγγύη που αναπτύσσουν λόγω του σεισμού στην Τουρκία και του δυστυχήματος στα Τέμπη!

Σαν να μην έφτανε αυτό, το στέλεχος το οποίο παρευρισκόταν εκεί, σε άλλη χρονική στιγμή προέτρεψε τους φαντάρους να φωνάξουν σύνθημα υποστήριξης για τους δολοφόνους της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής, λέγοντας και άλλα λόγια για τη συγκεκριμένη εγκληματική ναζιστική οργάνωση, τα στελέχη της οποίας βρίσκονται στη φυλακή για διεύθυνση εγκληματικής Οργάνωσης, και ευθύνονται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, του Σαχζάτ Λουκμάν, τη δολοφονική επίθεση στα στελέχη του ΚΚΕ και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και πολλές άλλες εγκληματικές ενέργειες. Αυτούς δηλαδή που σε όλες τις κρίσιμες στιγμές για τον λαό και την ιστορία της Ελλάδας ήταν οι ρουφιάνοι, οι δωσίλογοι, οι προδότες, οι μαυραγορίτες στους βασανιστές του λαού, στους κατακτητές κλπ.

Η συγκεκριμένη ενέργεια έχει προκαλέσει σε όλους μας αγανάκτηση! Η κυβέρνηση αλλά και η διοίκηση έχουν τεράστιες ευθύνες που για άλλη μια φορά συνέβη τέτοιο απαράδεκτο γεγονός από στελέχη της διοίκησης.

Στρατιώτες από το 2ο Μ/Κ Τάγμα της ΕΛΔΥΚ

Δείτε ακόμα...