ΕΛΔΥΚάριοι καταδικάζουν τις δολοφονικές φασιστικές επιθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

ΕΛΔΥΚ - Στρατιώτες

Εμείς οι Φαντάροι από το 1ο Μ/Κ τάγμα Πεζικού της ΕΛΔΥΚ καταδικάζουμε τη δολοφονική επίθεση με αλυσίδες και άλλα δολοφονικά μέσα σε κομμουνιστές και αντιφασίστες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Έπειτα από τις κινητοποιήσεις του λαού που μαζικά καταδίκασε, συσπειρώθηκε και βγήκε στο δρόμο φάνηκε πως δεν τρομοκρατείται από μια χούφτα φασιστικές καρικατούρες που μόνο σκοπό έχουν να πνίξουν το κίνημα και οποίων σηκώνει κεφάλι. Απ’ την άλλη φάνηκε πόσο δειλοί είναι καθώς κρύφτηκαν στις τρύπες τους. Πρέπει να γίνει ξεκάθαρα πως μόνο κάτω από την πίεση που ασκεί ο λαός μπορούν να απομονωθούν τέτοια στοιχεία.

Ξεκαθαρίζουμε με κάθε μέσο πως οι απόγονοι του Χίτλερ, των ταγματασφαλιτών δεν έχουν χώρο ούτε στα σχολεία, ούτε στους χώρους εργασίας, ούτε στις γειτονιές μας αλλά ούτε και στα στρατόπεδα. Ο λαός θα τους τσακίσει και θα τους πετάξει εκεί που τους αξίζει. Στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας, διαβεβαιώνουμε πως στη μονάδα που υπηρετούμε τη θητεία μας δεν αφήσουμε το ρατσιστικό και φασιστικό δηλητήριο να μολύνει τους συναδέλφους.

Είμαστε κ εμείς μια ακόμη εφεδρεία του λαού στην πάλη ενάντια στο φασισμό.

Το φασισμό βαθιά κατάλαβε τον, δε θα πεθάνει μόνος ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ 1ου Μ/Κ Τάγματος Πεζικού ΕΛΔΥΚ

Δείτε ακόμα...