ΕΛΔΥΚάριοι: Να μείνουν στα χαρτιά τα χουντικής έμπνευσης διατάγματα κυβέρνησης και αστυνομίας!

ΕΛΔΥΚ - Στρατιώτες

   Φαντάροι της ΕΛΔΥΚ, παρακολουθούμε με αγανάκτηση και αποτροπιασμό τα θλιβερά γεγονότα που συμβαίνουν στην Ελλάδα, η ένταση της καταστολής και της αντιδραστικοποίησης με αφορμή την πανδημία αποδεικνύουν άλλη μια φορά, τον μεγάλο φόβο τους, τον μεγάλο εφιάλτη τους, τον εχθρό λαό και τον οργανωμένο αγώνα του!

   Αν ενδιαφερόταν πραγματικά η κυβέρνηση για την υγεία του λαού, θα έπαιρνε μέτρα, για να μην στοιβάζονται οι εργαζόμενοι στους μεγάλους εργασιακούς χώρους, να μην στοιβάζονται στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Αντί να χρηματοδοτεί τη καταστολή, θα προσλάμβανε μόνιμους γιατρούς και προσωπικό, θα άνοιγε νέες ΜΕΘ, θα προχώραγε στην επίταξη των ιδιωτικών κλινικών κλπ!

Πάει πολυ να μας λέει ότι για την εξάπλωση της πανδημίας φταίει ο λαός όταν αγωνίζεται κρατώντας όλα τα κατάλληλα μέτρα προστασίας, όταν στα στρατόπεδα δε κρατιούνται ούτε τα στοιχειώδη μέτρα. Όταν καθημερινά ακόμα και σε ανώτερες σχολές στρατιωτικών στελεχών γίνονται γνωστά τα δεκάδες κρούσματα που καταγράφονται, όταν ήδη ανάμεσα τους νεοσύλλεκτους καταγράφονται κρούσματα με άγνωστη τη διασπορά που μπορεί να υπάρχει μέχρι τώρα. Όταν τα φαινόμενα συνωστισμού μέσα στα στρατόπεδα είναι καθημερινά, στις ασκήσεις, στις μεταφορές, στους λόχους, στα μαγειρεία,  στο κ.ψ.μ. οπου οι αποστάσεις είναι στη κυριολεξία ανύπαρκτες. Επίσης για μια ακόμη φορά, “ νυπτουν τα χέρια τους” και επικαλούνται την ατομική ευθύνη.  Αντισηπτικά και μάσκες δεν παρέχονται ή σε κάποια στρατόπεδα μοιράζονται με το σταγονόμετρο . Το κόστος ακόμα και για τα αυτονόητα μέτρα υγιεινής μεταφέρεται στον φαντάρο, πετσοκόβοντας το ήδη πενιχρό του εισόδημα, όπως συμβαίνει άλλωστε και στην πολιτική ζωή, που εργαζόμενοι, γονείς, μαθητές, φοιτητές , συνταξιούχοι καλούνται να βάλουν αντίστοιχα το χέρι βαθειά στη τσέπη.

 Είμαστε σίγουροι πως και αυτή η απαγόρευση συναθροίσεων θα ακυρωθεί στην πράξη! Τα μηνύματα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου παραμένουν επίκαιρα, όσο και να θέλουν κάποιοι θα ακουστούν, το “Έξω το ΝΑΤΟ”, “Έξω οι ΗΠΑ”

 Το Πολυτεχνείο ζει, στην πάλη για την ανατροπή!

Φαντάροι από στρατόπεδα της Κύπρου

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...