ΕΛΚΔΕ: Διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στην Πλατεία Γεωργίου

Πλαστουργός Χαράλαμπος, Σημαιοφόρος Λιμενικού Σώματος, Πρόεδρος της ΕΠΛΣ Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδας, Ά Αντιπρόεδρος της ΠΟΛ
Φώτο Αρχείου / Πλαστουργός Χαράλαμπος, Σημαιοφόρος Λιμενικού Σώματος, Πρόεδρος της ΕΠΛΣ Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδας, Ά Αντιπρόεδρος της ΠΟΛ

Η Ένωση Λιμενικών ΚεντροΔυτικής Ελλάδας (ΕΛΚΔΕ), πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο των λιμενικών που υπηρετούν σε Φωκίδα, Αιτωλοακαρνανία, Ηλεία κι Αχαΐα και μέλος της ΠΟΛ ανακοίνωσε ότι διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία. Η Ένωση καλεί τους λιμενικούς να δώσουν το παρόν την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα το πρωί, 9 με 1.30 και το απόγευμα 5 με 8.30. Αναλυτικότερα:

Ένωση Λιμενικών Κεντροδυτικής Ελλάδος: Εθελοντική Αιμοδοσία την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Αγαπητές /αγαπητοί συνάδελφοι, 

σας ενημερώνουμε ότι η Ένωσή μας διοργανώνει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ με κινητή μονάδα του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ρίου την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 ώρες 09:00΄ – 13:30΄ & 17:00΄- 20:30, στην Πάτρα πλατεία Γεωργίου Α΄.

Καλούμε τους συναδέλφους να δώσουν για άλλη μια φορά το παρόν, ώστε να συμβάλλουμε όλοι μαζί στο έργο της εθελοντικής αιμοδοσίας κρατώντας δυνατή τη φλόγα της ελπίδας για την κοινωνία μας, σε μια χρονική περίοδο όπου τα αποθέματα  σε φιάλες αίματος είναι δραματικά μειωμένα.

Ο Αριθμό Μητρώου Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών (Σ.Ε.Α) της Ένωσής μας είναι 14563. Οι εθελοντές αιμοδότες, κατά την προσέλευσή τους στην αιμοδοσία, θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους. Θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                    ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ                                                ΤΣΙΟΝΑΚΑΣ ΘΩΜΑΣ

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...