ΕΝΑΣΠΑ: Κάλεσμα συμμετοχής στην απεργιακή κινητοποίηση στις 17 Απριλίου

Απόστρατοι απεργία

Να δηλώσουν «παρόντες» στην απεργία της 17ης Απριλίου και να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους εκατοντάδες χιλιάδες αγωνιζόμενους εργάτες, φοιτητές, αγρότες, υγειονομικούς, εργαζόμενους και συνταξιούχους καλεί όλους τους απόστρατους στρατιωτικούς με ανακοίνωσή της η Ένωση Απόστρατων Στρατιωτικών Περιφέρειας Αττικής (ΕΝΑΣΠΑ).

Αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η ζωή των αποστράτων, η ζωή των συνταξιούχων, η ζωή του λαού μας γίνεται ολοένα και δυσκολότερη, παρά τις διαχρονικές κυβερνητικές εξαγγελίες για ένα καλύτερο αύριο.

Η ακρίβεια στα βασικά είδη λαϊκής κατανάλωσης, στην ενέργεια και στα καύσιμα, η ιδιωτικοποίηση της υγείας και η εμπορευματοποίηση της παιδείας, αλλά και η προσπάθεια συγκάλυψης του προδιαγεγραμμένου εγκλήματος των Τεμπών, μεταξύ και άλλων ενεργειών απότοκων διαχρονικών αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις στη χώρα μας, μόνο ένα καλύτερο αύριο δεν προδιαγράφουν.

Η εμπλοκή των εν ενεργεία συναδέλφων μας σε αποστολές έξω από τα σύνορα της χώρας μας, που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντά του λαού μας και η διοχέτευση οπλικών συστημάτων σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους που σφαγιάζουν άλλους λαούς, αποδυναμώνοντας την άμυνα της χώρας μας, δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Για τους παραπάνω λόγους, ως ενεργοί πολίτες, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους εκατοντάδες χιλιάδες αγωνιζόμενους εργάτες, φοιτητές, αγρότες, υγειονομικούς, εργαζόμενους και συνταξιούχους και δηλώνουμε παρόντες στην απεργία της 17ης Απρίλη 2024 και ώρα 10.30΄ στο Σύνταγμα».

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...