Ένωση Λιμενοφυλάκων: Αλλάζει το όνομα σε Ένωση Λιμενικών Κεντροδυτικής Ελλάδας

ΠΟΛ - Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών
Πανελλήνια Ομοσπονδία Λιμενικών

Με ανακοίνωσή της η «Ένωση Λιμενοφυλάκων Κεντροδυτικής Ελλάδας» ενημερώνει τους υπηρετούντες στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή αλλάζει το όνομα του επαγγελματικού σωματείου σε «Ένωση Λιμενικών Κεντροδυτικής Ελλάδας» με έδρα την Πάτρα. Θυμίζουμε ότι μετονομαζόμενη Ένωση είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών (ΠΟΛ).

Ολόκληρη η Ανακοίνωση:

ΕΠΛΣ Λιμενοφυλάκων ΚΔ Ελλάδος : Αλλαγή επωνυμίας σε ΕΠΛΣ Λιμενικών Κεντροδυτικής Ελλάδος

Αγαπητές αγαπητοί συνάδελφοι, σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν  40/2021 διάταξη του Ειρηνοδικείου Πατρών, εγκρίθηκε η τροποποίηση του καταστατικού και η αλλαγή επωνυμίας του επαγγελματικού σωματείου με την επωνυμία :«Ε.Π.Λ.Σ. ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» σε «ΕΝΩΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» με έδρα την Πάτρα, η οποία είναι πρωτοβάθμιο Σωματείο Λιμενικού Σώματος και ιδρυτικό μέλος της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ (Π.Ο.Λ.).

Μέλη του Σωματείου μπορούν να εγγράφονται πλέον  όλοι οι Λιμενικοί,  άντρες και γυναίκες, που έχουν φοιτήσει σε σχολές του ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ και υπηρετούν στις υφιστάμενες Λιμενικές αρχές και υπηρεσίες των νομών ΦΩΚΙΔΑΣ-ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ –ΑΧΑΪΑΣ – ΗΛΕΙΑΣ, καθώς και σε οποιαδήποτε Λιμενική αρχή ή υπηρεσία ιδρυθεί στο μέλλον στην παραπάνω τοπική αρμοδιότητα της Ένωσης. 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ  

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΣΙΟΝΑΚΑΣ ΘΩΜΑΣ 

Δείτε ακόμα...