Ένωση ΛΣ Κεντρικής Υπηρεσίας: “Ευχαριστούμε τους συναδέλφους του ΝΝΑ”

ναυτικό νοσοκομείο αθηνών

Τη στήριξή τους στους γιατρούς, νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό του Λιμενικού που εργάζονται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών εκφράζει η Ένωση ΛΣ Κεντρικής Υπηρεσίας. “Όλοι μαζί δίνουν αγώνα ζωής υπέρ του συνόλου του ένστολου προσωπικού”, σημειώνει η Ένωση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

“Ο τελευταίος χρόνος και η παγκόσμια μάχη με την πανδημία του covid-19 ανέδειξε την σημαντική προσφορά του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία της χώρας μας .Ως στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ θεωρούμαστε ιδιαίτερα προνομιούχοι διότι το ιατροφαρμακευτικό σύστημα μας δίνει τη δυνατότητα να μας παρέχεται σε εμας καθώς  και στα μέλη των οικογενειών μας υπηρεσίες υψηλού ιατρικού επιπέδου από το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Το ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ συμβάλει στην εύρυθμη λειτουργία του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών με την στελέχωση απο Ιατρούς, νοσηλευτές και διοικητικό προσωπικό και όλοι μαζί δίνουν αγώνα ζωής υπέρ του συνόλου του ένστολου προσωπικού (εν ενέργεια ή εν αποστρατεία) οι οποίοι  χρειάζεται κατά καιρούς να νοσηλευτούν στο  Ναυτικό Νοσοκομείο.

Πέραν  όμως όλων αυτών και σε συνδυασμό με τον υπεράνθρωπο αγώνα που καταβάλλουν όλοι οι συνάδελφοι, διαπιστώνουμε  ότι οι ανάγκες κάλυψης προσωπικού είναι μεγάλες.

Ως εκ τούτου αντιλαμβανόμαστε οτι επιβάλλεται η ενίσχυση με προσωπικό στο Ναυτικό Νοσοκομείο με επιπλέον συναδέλφους η οποία  θα συμβάλλει  στην αποτελεσματικότερη  λειτουργία ως προς όφελος των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας, αποτελεί την ελάχιστη αναγνώριση για όλους όσους υπηρετούν στο Ν.Ν.Α. στην κρίσιμη αυτή  περίοδο και η προσφορά τους χαρακτηρίζεται από τον αλτρουισμό τους  και τις ατελείωτες ώρες εργασίας, οι οποίες είναι προς όφελος της ανθρώπινης ζωής”. 

Δείτε ακόμα...