Ένωση Στρατιωτικών Ξάνθης για την απόφαση ο Στρατός να μαζέψει τα νεκρά ζώα: Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι!

νεκρά ζώα απ' τις πλημμύρες στη Θεσσαλία
Πηγή: Eurokinissi

Μετά  την απόφαση του κ. ΥΕΘΑ να περισυλλέξει ο Στρατός τα κουφάρια των ζώων που πνίγηκαν στις πρόσφατες πλημμύρες της Θεσσαλίας, ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι, τονίζει σε ανακοίνωση της η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης.

Όπως σημειώνει η Ένωση:

Με ιδιαίτερη έκπληξη και απογοήτευση διαβάσαμε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Χ» (πρώην TWITTER) δημοσίευση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νικολάου Δένδια, σύμφωνα με την οποία οι Ένοπλες Δυνάμεις αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην περισυλλογή των νεκρών ζώων, τα οποία έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των πλημμυρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών.

Η ανικανότητα και ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού είναι πλέον εμφανής, η δε εκμετάλλευση του στρατιωτικού προσωπικού δεν έχει προηγούμενο! Η ατιμωρησία και το απυρόβλητο των αρμόδιων φορέων και υπηρεσιών δεν έχει επίσης προηγούμενο! Για ακόμη μια φορά, αντί να προσληφθεί το αναγκαίο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό στους δήμους που επλήγησαν με fast truck διαδικασία, «επιστρατεύονται» τα δωρεάν εργατικά χέρια των στρατιωτικών, που εδώ και μέρες μοχθούν να ανταπεξέλθουν σε δράσεις άλλων, αφήνοντας ακόμη και τα ίδια τα σπίτια τους που επίσης επλήγησαν στην τύχη της οικογένειάς τους!

Η υπομονή μας ξεχειλίζει! Καλούμε και τους λοιπούς συνδικαλιστικούς φορείς των Ενόπλων Δυνάμεων να διαμαρτυρηθούν εντόνως με κάθε μέσο και τρόπο για την εκμετάλλευση των στρατιωτικών! “

Δείτε ακόμα...