Επανεκκίνηση στις 6-7 Ιουνίου για τη Super League 1, ξεκινούν οι ομαδικές προπονήσεις

Podosfairo-super-league
Πηγή: Eurokinissi

Το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου θα ξεκινήσουν τα playoffs και τα playouts της Super League 1, με την επίσημη ανακοίνωση να είναι το μόνο που απομένει. Οι ημερομηνίες αυτές είναι επακόλουθο του γεγονότος πως οι υγειονομικές αρχές έδωσαν την άδεια στις ομάδες να ξεκινήσουν από Δευτέρα ή Τρίτη (18-19/5) τις ομαδικές προπονήσεις. Η απόφαση για έναρξη κανονικών (ομαδικών) προπονήσεων έχει πάρει ήδη ΦΕΚ.

Για να ανακοινωθεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου και επίσημα, θα πρέπει να συμφωνήσουν με τις παραπάνω ημερομηνίες και οι ΠΑΕ της Λίγκας, στην τηλεδιάσκεψη που θα γίνει τη Δευτέρα (18/5) το μεσημέρι.

Σχετικά με την πρόβλεψη των υγειονομικών αρχών για την πιθανότητα να βρεθεί παίκτης θετικός στον κορονοϊό, έχει γίνει γνωστό ότι ο ασθενής ποδοσφαιριστής θα μπαίνει σε κατ’ οίκον καραντίνα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας του θα μπαίνουν σε καραντίνα πέντε ημερών σε ξενοδοχείο ή σε ξενώνες προπονητικού κέντρου, όπου και θα προπονούνται απομονωμένοι. Σε αυτούς, θα γίνεται διπλό τεστ, την 3η και την 5η μέρα της καραντίνας.

Εάν επανεκκινήσει το πρωτάθλημα βάσει του τωρινού σχεδίου στις 6-7 Ιουνίου, η λήξη των playoffs και playouts θα πρέπει να γίνει πιθανότατα στις 19 Ιουλίου.

Ενδιάμεσα, θα υπάρχει μια κενή ημερομηνία για να διεξαχθούν οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Κυπέλλου, ενώ ο τελικός θα διεξαχθεί, όπως όλα δείχνουν, μετά τη λήξη των playoffs.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...