Επίσκεψη του ΚΚΕ στην 8η Μ/Π Ταξιαρχία Πεζικού «VIII MΠ ΗΠΕΙΡΟΥ» στα Ιωάννινα.

8η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία Πεζικού «ΗΠΕΙΡΟΣ»
Φώτο Αρχείου / Από παλιότερες εκδηλώσεις της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας Πεζικού «ΗΠΕΙΡΟΣ» / Πηγή: ΓΕΣ

Επίσκεψη πραγματοποίησε στις 6 Ιούλη 2020, αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, στην 8η Μ/Π Ταξιαρχία Πεζικού «VIII MΠ ΗΠΕΙΡΟΥ» στα Ιωάννινα.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αποτελούνταν από το Νίκο Καραθανασόπουλο βουλευτή του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, τον Νεκτάριο Τριάντη γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και τον Θόδωρο Γουλή μέλος της Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Ενημερώθηκαν από το Διοικητή της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο Χρήστο Σιόρεντα, που έχει έδρα τα Ιωάννινα με κύρια αποστολή τη διαφύλαξη της εδαφικής ακεραιότητας της περιοχής της Ηπείρου, της νήσου Κέρκυρας, των Παξών και των Διαπόντιων νησιών.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημέρωσε το Διοικητή της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας σχετικά με τις πρωτοβουλίες του ΚΚΕ καθώς και τις ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οι στρατευμένοι.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ δήλωσε ότι θα αναδείξει και τα ιδιαίτερα προβλήματα που απασχολούν τα μόνιμα στελέχη της Ταξιαρχίας καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι νέοι στρατευμένοι.

Δείτε ακόμα...