Επίσκεψη του Νίκου Παπαναστάση στην 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα

Επίσκεψη του Νίκου Παπαναστάση στην 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα
Φώτο Αρχείου / Από την επίσκεψη του Νίκου Παπαναστάση στην 117 ΠΜ στην Ανδραβίδα – Ιούλιος 2020

Σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη κλιμακίου του ΚΚΕ με επικεφαλής το Βουλευτή του ΚΚΕ και συνταγματάρχη ε.α, Νίκο Παπαναστάση, στην 117 Πτέρυγα Μάχης (ΠΜ) της Πολεμικής Αεροπορίας στην Ανδραβίδα. Στο κλιμάκιο συμμετείχε και ο Δημήτρης Τζαβάρας, Γραμματέας της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, έγινε συνάντηση με τη Διοίκηση του Αεροδρομίου καθώς και με επιμέρους Διοικήσεις της 117 ΠΜ. Στις συναντήσεις, έγινε αναλυτική ενημέρωση του κλιμακίου του ΚΚΕ για την ιστορία και την αποστολή της Μονάδας, για τις συνθήκες εκτέλεσης αυτής, αλλά και των συνθηκών διαβίωσης τόσο του προσωπικού όσο και των οικογενειών τους.

Στην τοποθέτησή του ο Βουλευτής Νίκος Παπαναστάσης, εξήγησε ότι αυτού του είδους οι επισκέψεις, σηματοδοτούν το αμέριστο ενδιαφέρον του ΚΚΕ για τις συνθήκες που ζει και εργάζεται το προσωπικό που υπηρετεί στις ΕΔ, αλλά και οι οικογένειές τους, δίνουν επίσης την ευκαιρία να καταγραφούν προβλήματα και να προταθούν λύσεις. Τόνισε ότι τα δεκάδες προβλήματα που έχει αναδείξει το ΚΚΕ μέσω κοινοβουλευτικών ερωτήσεων, σχετικά με το προσωπικό των ΕΔ (μόνιμους και στρατευμένους), είναι αποτέλεσμα του συλλογικού αγώνα των στρατιωτικών, μέσω των συνδικαλιστικών τους Ενώσεων.

Κλείνοντας, αφού ευχαρίστησε τα παριστάμενα στελέχη της 117 ΠΜ για την υποδοχή, την ενημέρωση και τη συζήτηση που ακολούθησε, μετέφερε τις ευχαριστίες του ΚΚΕ, στο σύνολο του προσωπικού της Πτέρυγας Μάχης και κατ’ επέκταση σε όλο το προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας. Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι « ..τιμάμε τον καθημερινό αγώνα που δίνετε στον αέρα και στο έδαφος, υπερβαίνοντας εαυτούς, προασπιζόμενοι τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και την εδαφική της ακεραιότητα».

Αύριο Παρασκευή 19 Ιουνίου, ο Νίκος Παπαναστάσης, θα πραγματοποιήσει αντίστοιχη επίσκεψη στην 116 Πτέρυγα Μάχης στο πολεμικό αεροδρόμιο του Αράξου.

Δείτε ακόμα...