Επίσκεψη του βουλευτή του ΚΚΕ, Νίκου Καραθανασόπουλου στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού Πάτρας (ΚΕΤΧ)

Επίσκεψη του Νίκου Καραθανασόπουλου στο ΚΕΤΧ-Πάτρα

Αντιπροσωπεία του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας αποτελούμενη από το βουλευτή του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ, Νίκο Καραθανασόπουλο και τον Διονύση Κλάδη μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, συναντήθηκε με τον Ταξίαρχο Καλαιτζίδη Στυλιανό, Διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού Πάτρας (ΚΕΤΧ).

Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε από τη διοίκηση του στρατοπέδου για την κατάσταση και το έργο του Κέντρου, σχετικά με την εκπαίδευση των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και των στρατευμένων.

Στη συνέχεια η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημέρωσε τη διοίκηση του στρατοπέδου για τις πρωτοβουλίες του ΚΚΕ καθώς και τις ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί, σχετικά με τα προβλήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ δήλωσε ότι θα αναδείξει και τα επιμέρους προβλήματα που απασχολούν το προσωπικό του ΚΕΤΧ.

Η αντιπροσωπεία συναντήθηκε επίσης με το σωματείο του πολιτικού προσωπικού και έγινε ενημέρωση για την εκπαιδευτική διαδικασία, τις ελλείψεις σε προσωπικό και τονίστηκε ότι το ΚΕΤΧ θα μπορούσε να συμβάλλει με το ανάλογο προσωπικό, συνολικότερα στην αναβάθμιση της Τεχνικής Εκπαίδευσης.

Δείτε ακόμα...