Επιστολή φαντάρων από στρατόπεδα της Ξάνθης: Οι φασίστες εγκληματίες στη φυλακή!

Ορκωμοσία Φαντάροι

Στις 7 Οκτώβρη ανακοινώνεται η απόφαση του δικαστηρίου για τη ναζιστικη- εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Οι στρατιώτες ενώνουμε τη φωνή μας με όλο το λαό που απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία των δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και τη συνολική καταδίκη του ναζιστικού μορφώματος.

Επτά χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου, οι ναζί κυκλοφορούν ελεύθεροι με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων! Ήρθε η ώρα να πληρώσουν!

Κανένας πλέον δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνωρίζει τι σημαίνει φασισμός, όσα προσωπεία και αν αλλάξει, όσα «νέα» κόμματα κι αν φτιάξουν οι πρώην χρυσαυγίτες. Η εγκληματική δράση είναι στο DNA του, η σάπια ναζιστική ιδεολογία είναι αυτή που οπλίζει το χέρι τους για να δολοφονούν μετανάστες, αντιφασίστες, κομμουνιστές κλπ.

Μαζί με την αναγκαία καταδίκη τους από το δικαστήριο, εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να απομονωθούν οι φασίστες από όλα τα στρατόπεδα. Μέχρι τώρα η αποφασιστική στάση των φαντάρων τούς έχει κόψει το βήχα, τούς έχει κάνει να λουφάξουν.

Είναι στο χέρι μας να μην σηκώσουν κεφάλι!

Δεν ανεχόμαστε να χύνουν το ρατσιστικό τους δηλητήριο. Να κατηγορούν τον πρόσφυγα, το μετανάστη, τον αδύναμο για να βγει λάδι το σύστημα που υπηρετούν.

Δεν δεχόμαστε να μας διαχωρίζουν ανάλογα με το χρώμα, την καταγωγή, το θρήσκευμα του καθενός. Όλοι οι φαντάροι μεταξύ μας μπορεί να είμαστε διαφορετικοί αλλά ζουμε σαν αδέρφια, μοιραζόμαστε προβλήματα, εμπειρίες και ελπίδες.

Δεν σιωπούμε στο άκουσμα οποιουδήποτε εθνικιστικού συνθήματος ή κηρύγματος μίσους. Οποίος αγαπάει την πατρίδα του, δεν μπορεί να μισεί τις πατρίδες των άλλων. Εχθρός μας δεν είναι οι γείτονες λαοί αλλά όσοι κερδίζουν από τον πόλεμο, τον ξεριζωμό, τη ληστεία του ανθρώπινου μόχθου.

Στις 7 του Οκτώβρη και κάθε μέρα φωνάζουμε δυνατά:

«Το φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον, δε θα πεθάνει μόνος τσάκισε τον»!

Δείτε ακόμα...