Επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ σε Βουλή, κυβέρνηση και κόμματα με τα ευρήματα για τις υποκλοπές

EUROKINISSI

Επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου παρέλαβαν ο πρόεδρος της Βουλής, ο Πρωθυπουργός και οι πρόεδροι των κοινοβουλευτικών ομάδων, σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το φάκελο με τα ευρήματα των ερευνών της Αρχής για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Επί της ουσίας, και η εξέλιξη αυτή αποτελεί μια ακόμα απόδειξη ότι το «ουδείς εξαιρείται» των παρακολουθήσεων είναι το δόγμα του σκοτεινού και επικίνδυνου θεσμικού πλαισίου για τις υποκλοπές που έχουν συνδιαμορφώσει όλες οι κυβερνήσεις και μένει εκτός κάδρου της αντιπαράθεσης ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ευρήματα της ΑΔΑΕ για τις παρακολουθήσεις δόθηκαν και στον Αλέξη Τσίπρα από τον Χρήστο Ράμμο κατά την επίσκεψή του σήμερα το πρωί στα γραφεία της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Ο Αλέξης Τσίπρας εξερχόμενος δήλωσε πως «ευτυχώς υπάρχουν ακόμα δικασταί εις τας Αθήνας. Και το φως της Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά νίκησε το σκοτάδι». Εγινε γνωστό πως το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει το λόγο στην ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να αναφερθεί στην υπόθεση.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...