ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδας: Συναντήσεις με εκπροσώπους των Δημοτικών Αρχών Β. Σποράδων

Ά Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου
Φώτο Αρχείου / Ά Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου / Πηγή: ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδας

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Κεντρικής Ελλάδας (μέλος της ΠΟΛ) με δελτίο τύπου ενημερώνει για τις συναντήσεις που είχε το τελευταίο διάστημα με τους εκπροσώπους των Δημοτικών Αρχών της Σκιάθου, της Σκοπέλου και της Αλοννήσου. Από τις οποίες ζήτησε τη συμβολή τους ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των στελεχών του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ που υπηρετούν στα νησιά των Β. Σποράδων. Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου παρακάτω:

Συνεργασία της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος με τις Δημοτικές Αρχές των Β. Σποράδων

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος το τελευταίο έτος πραγματοποίησε συναντήσεις με τους εκπροσώπους των Δημοτικών Αρχών της Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου με βασικό  θέμα συζήτησης συνεργασία της Ένωσης μας με τους τρεις Δήμους των Β.Σποράδων προκειμένου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις παροχής υπηρεσιών στους συναδέλφους, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης στα νησιά του Ν. Μαγνησίας που παρουσιάζουν μεγάλη τουριστική κίνηση.

Ζητήθηκαν από την Ένωσή μας: 

  • Η μείωση των Δημοτικών τελών στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. 
  • Η μέριμνα για δωρεάν μετακίνηση των συναδέλφων και των οικογενειών τους με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στα νησιά των Β. Σποράδων. 
  • Η ενεργοποίηση διάταξης οικονομικής ενίσχυσης των υπηρετούντων στα νησιά. 
  • Η δυνατότητα εύρεσης καταλυμάτων ώστε να παρέχεται δωρεάν στέγαση στους συναδέλφους. 

Από τη πλευρά τους υπήρξε δέσμευση για την ικανοποίηση των αιτημάτων μας αναγνωρίζοντας με τον τρόπο αυτό και εμπράκτως τη προσφορά των συναδέλφων τόσο στην ασφάλεια των πολιτών όσο και στη παροχή βοήθειας στον τουρισμό. 

Σε συνάρτηση με την ενίσχυση των Λιμενικών Αρχών των Β. Σποράδων με μεταθέσεις θεωρούμε ότι η βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συναδέλφων αποτελεί επιτακτική ανάγκη και σε αυτή τη κατεύθυνση η συνεργασία με τους τοπικούς φορείς μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει.  

Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδας
Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεντρικής Ελλάδας

Δείτε ακόμα...