ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος: Ενημέρωση και ιματισμός στο Λ/Τ Γλύφας

Επίσκεψη ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος σε Λιμενικό Τμήμα Γλύφας
Επίσκεψη ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος σε Λιμενικό Τμήμα Γλύφας – 05/04/2022

Με δελτίο τύπου η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Κεντρικής Ελλάδος ενημερώνει για την επίσκεψη του Προέδρου της, Κωνσταντίνου Κυράνη στο Λιμενικό Τμήμα (Λ/Τ) Γλύφας για ενημέρωση προσωπικού της και παράδοση ατομικού ιματισμού. Παρακάτω ολόκληρο το Δελτίο Τύπου της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος:

ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος : Ενημέρωση προσωπικού και διάθεση ιματισμού στη Γλύφα

Την 05/04/22  ο Πρόεδρος Κυράνης Κωνσταντίνος πραγματοποίησε ενημερωτική επίσκεψη στον Λ/Τ Γλύφας  παραδίδοντας  ατομικό ιματισμό στα στελέχη της Υπηρεσίας και ειδική στολή (παντελόνι-τζάκετ) για τους υπηρετούντες στα πλωτά 

Η διάθεση των ειδών ιματισμού αποτελεί συνέχεια της χορηγίας που έγινε στην ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος από την Υφυπουργό Παιδείας κα.Μακρή Ζέττα και την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Μαγνησίας και Σποράδων κα.Κολυνδρίνη Δωροθέα  αλλά και από ιδιώτες  που μας χορήγησαν σκούφους ψύχους .  

Παράλληλα ενημερώθηκαν οι συνάδελφοι για τις εξελίξεις στο ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ αλλά και στο συνδικαλιστικό μας κίνημα εκφράζοντας τη στήριξή τους στην ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος καθώς όλα τα χρόνια έχει αποδείξει έμπρακτα ότι ακολουθεί τον μάχιμο συνδικαλισμό υπέρ των συναδέλφων .

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για τη θερμή υποδοχή και υποσχόμαστε ότι θα φανούμε αντάξιοι της ψήφου και της εμπιστοσύνης τους.

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος θα συνεχίσει τις ενημερωτικές επισκέψεις  και τη διανομή ιματισμού και  στις υπόλοιπες Λιμενικές Αρχές που υπηρετούν τα μέλη της .

Δείτε ακόμα...