ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος: Ενημέρωση και διανομή ιματισμού στο προσωπικού στο Λ/Τ Σκοπέλου

ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδας: Διανομή ρουχισμού, κοπή πίτας, βράβευση στελεχών στο Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου - 21/03/2022
ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδας: Διανομή ρουχισμού, κοπή πίτας, βράβευση στελεχών στο Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου – 21/03/2022

Την 21/03/22 ο Πρόεδρος Κυράνης Κωνσταντίνος και μέλη της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Κεντρικής Ελλάδος (μέλος της ΠΟΛ) Ζαμπάκα Βιβή και Κολτσίδας Ευάγγελος  επισκέφτηκαν το Λιμενικό Τμήμα (Λ/Τ) Σκοπέλου  προκειμένου να ενημερώσουν το προσωπικό και  να διανείμουν ατομικό ιματισμό σε όλα τα στελέχη της Υπηρεσίας που αντιστοιχεί σε ειδική στολή (παντελόνι-τζάκετ) για τους υπηρετούντες στα πλωτά, ενώ όλοι οι υπόλοιποι συνάδελφοι θα προμηθευτούν από ένα αντιανεμικό τζάκετ.

Επίσης  τιμήθηκε ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Αντιπλοίαρχος ΛΣ Γκάρας Γεώργιος και τα στελέχη Υποπλοίαρχος ΛΣ Δροσάκης Σπυρίδων και  Ανθ/στής ΛΣ Βούρτος Ευάγγελος για τη συνδρομή τους στην επιχείρηση απεγκλωβισμού πολιτών  από τις πυρκαγιές στην Εύβοια το καλοκαίρι του 2021 αλλά και το πλήρωμα του ΠΛΣ 169 για τη συνολική προσφορά του σε συνέχεια της εκδήλωσης βράβευσης που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο τον Οκτώβριο του 2021 και λόγω καιρικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατή η συμμετοχή των συνάδελφων που υπηρετούν στις Β.Σποράδες.

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος  τίμησε ταυτόχρονα και το πλήρωμα του ασθενοφόρου σκάφους ΠΛΣ 1067 για τη διάσωση μεγάλου αριθμού συνανθρώπων από τις Β.Σποράδες, των οποίων η ζωή είχε τεθεί σε κίνδυνο καθώς αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας .

Παρουσία των τοπικών φορέων έγινε εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι στο νησί της Σκοπέλου ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο ζήτημα της στέγασης. 

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πίτας της Λιμενικής Αρχής στην οποία παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Περίσσης , ο Πρόεδρος του Δημοτικού  Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου Ξηντάρης Άγγελος , ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος  και ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Τμήματος Σκοπέλου . Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος ευχαριστεί τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας Αντιπλοίαρχο ΛΣ Γκάρα Γεώργιο και τους συναδέλφους της Λιμενικής Σκοπέλου για την άψογη φιλοξενία.

Διαβάστε εδώ ολόκληρο το Δελτίο Τύπου της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδας   

Δείτε ακόμα...