ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος: Εθελοντική αιμοδοσία αφιερωμένη στη μνήμη του Θανάση Δεσλή

Θανάσης Δεσλής
Φώτο Αρχείου / Θανάσης Δεσλής

Με Δελτίο Τύπου η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Κεντρικής Ελλάδος (μέλος της ΠΟΛ) ενημερώνει τα μέλη της ότι θα συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Βόλου στις 14 Ιουνίου 2022. Η πρωτοβουλία της ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του φίλου και μέλους της Ένωσης Θανάση Δεσλή

Η ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος  ενισχύοντας το σημαντικό έργο του τμήματος Αιμοδοσίας του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου θα συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Βόλου με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα του εθελοντή αιμοδότη.

Για το λόγο αυτό το πρωί της 14 Ιουνίου 2022 κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου θα βρίσκεται στη παραλία του Βόλου προκειμένου να προσέλθουν οι συνάδελφοι Λιμενικοί και να διαθέσουν 10 λεπτά από το χρόνο τους προσφέροντας δώρο ζωής σε όσους συναδέλφους το έχουν ανάγκη .

Η αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί από την ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του φίλου και μέλους μας Θανάση Δεσλή ο οποίος έφυγε πριν λίγο καιρό από κοντά μας .

Θα πρέπει να τονίσουμε πως η τράπεζα αίματος της Ένωσής μας έχει βοηθήσει δεκάδες συναδέλφους και μέλη των οικογένειών τους ,που αντιμετώπισαν προβλήματα υγείας .

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...