ΕΠΛΣ Νοτίου Πελοποννήσου: Υποβολή ερωτημάτων σχετικά με το ΠΔ Μεταθέσεων

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (ΕΠΛΣ) Νοτίου Πελοποννήσου κάλεσε τα μέλη της να στείλουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της Ένωσης τυχόν ερωτήματα που έχουν σχετικά με το Προεδρικό Διάταγμα (ΠΔ) Μεταθέσεων. Η πρωτοβουλία για υποβολή ερωτημάτων αποβλέπει στην περαιτέρω ενημέρωση των στελεχών του Λ.Σ- ΕΛ.ΑΚΤ για τις νέες εξελίξεις στο ζήτημα αυτό.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΠΛΣ Νοτίου Πελοποννήσου:

Ε.Π.Λ.Σ. Νοτίου Πελοποννήσου: Υποβολή ερωτημάτων σχετικά με το Π.Δ. Μεταθέσεων

Συνάδελφοι, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νοτίου Πελοποννήσου στην προσπάθεια για περαιτέρω ενημέρωση των μελών της Ένωσης, αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τυχόν ερωτήματα – απορίες που έχουν οι συνάδελφοι για το Π.Δ μεταθέσεων με σκοπό να τα προωθήσει στη νομική μας σύμβουλο και να απαντηθούν. Σκοπός της πρωτοβουλίας μας είναι κάθε μέλος της Ένωσής μας να είναι ενημερωμένο για το θεσμικό πλαίσιο των μεταθέσεων.

Για αυτό το λόγο ζητάμε την ενεργή συνδρομή σας και να αποστείλετε ηλεκτρονικά τις απορίες – ερωτήματα στο email: eplsnp@gmail.com Παρακαλούνται οι υπηρεσίες που κοινοποιείται το παρόν να ενημερώσουν το προσωπικό τους.

Δείτε ακόμα...