Εργατικό Κέντρο Λαυρίου Ανατολικής Αττικής: Αλληλεγγύη σε όσους δοκιμάζονται και δίνουν τιτάνια μάχη μέσα στις φλόγες

Πυρκαγιά στην Πεντέλη 19/07/2022 - Σε απόγνωση οι κάτοικοι - Στο ίδιο έργο θεατές...
Πυρκαγιά στην Πεντέλη 19/07/2022 – Σε απόγνωση οι κάτοικοι – Στο ίδιο έργο θεατές…

Το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου Ανατολικής Αττικής, εκφράζει την αλληλεγγύη του σε όλους όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα και έχουν πληγεί από την μεγάλη πυρκαγιά που μαίνεται από εχθές Τρίτη στην ευρύτερη περιοχή της Πεντέλης (Ντράφι, Ανθούσα, Γέρακας, Παλλήνη κα,) ιδιαίτερα σε όσους έχασαν τις περιουσίες τους. Επίσης εκφράζει τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του συναδέλφου που μπροστά στην απόγνωση από τις επανειλημμένες καταστροφές του σπιτιού του και από προηγούμενες πυρκαγιές, έδωσε τέλος στην ζωή του. Το Εργατικό Κέντρο καλεί τους εργαζόμενους και τα Συνδικάτα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους σε όσους δοκιμάζονται και δίνουν τιτάνια μάχη μέσα στις φλόγες, για την κατάσβεση μίας ακόμα μεγάλης πυρκαγιάς που αφήνει πίσω της τεράστια καταστροφή απόρροια της συνεχιζόμενης υποβάθμισης των υποδομών πυρόσβεσης και πρόληψης πυρκαγιών όλων των κυβερνήσεων διαχρονικά.

Καλεί τα Σωματεία εργαζομένων αλλά και συναδέλφους μεμονωμένα να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους με την συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης σε όσους δίνουν την μάχη της κατάσβεσης και του λαού της περιοχής που έχει πληγεί, σε πρώτη φάση με συλλογή νερών και ξηράς τροφής (Μπισκότα, φρυγανιές, κουλούρια- κριτσίνια, κρουασάν, κονσέρβες κτλ).

Τα είδη θα συλλέγονται για σήμερα Τετάρτη 20 Ιουλίου κατά τις ώρες 5 μ.μ. έως 8 μ.μ. στην κεντρική πλατεία του Γέρακα από μέλη των σωματείων και του Εργατικού Κέντρου.

Δείτε ακόμα...