Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης
Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης

Σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, που άρχισαν στις 8 το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 9 το βράδυστα γραφεία του.

Η απερχόμενη Διοίκηση απεύθυνε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στις διαδικασίες, σε όλους τους αντιπρόσωπους των σωματείων-μελών του συνδικαλιστικού φορέα. Επισήμανε πως με ένα Εργατικό Κέντρο ισχυρό, που στηρίζεται στα σωματεία-μέλη του, στους συνδικαλιστές και αντιπροσώπους του, δίνεται απάντηση στη «νεκρική σιγή» που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση, προκειμένου να υλοποιήσει τα αντεργατικά, αντιλαϊκά σχέδιά της, όπως το τερατούργημα του νόμου Χατζηδάκη.

Αυτά τα μηνύματα, μεταξύ άλλων, στάλθηκαν και στο τελευταίο επιτυχημένο Συνέδριο του ΕΚ Πάτρας, όπου επισημάνθηκε ότι ο συνδικαλιστικός φορέας δεν πρόκειται να γυρίσει πίσω, αλλά σταθερά θα βρίσκεται στο πλευρό των εργατοϋπαλλήλων της πόλης, μπροστάρης και σε κάθε λαϊκό πρόβλημα, για την υπεράσπιση των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων, τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών τους.

Δείτε ακόμα...