Εργατικό Κέντρο Πύργου: ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Χρυσή Αυγή αντάμα «γιόρτασαν» την Πρωτομαγιά!

Εργατικό Κέντρο Πύργου: ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - Χρυσή Αυγή αντάμα «γιόρτασαν» την Πρωτομαγιά!

«Οι μόνοι τους ξαναχτύπησαν!». Ο λόγος για το Εργατικό Κέντρο Πύργου, όπου μετά την κοινή κάθοδο, πριν λίγους μήνες, των ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – Χρυσής Αυγής στις αρχαιρεσίες του συνδικαλιστικού φορέα, τώρα πάλι, όλοι μαζί και αντάμα, «γιόρτασαν» προχτές Δευτέρα την Πρωτομαγιά!

Στις φωτογραφίες που τους αποθανάτισαν και τοπικά ΜΜΕ της Ηλείας, ήταν μαζί, σε μια άδεια από εργάτες αίθουσα, αγκαλιά νυν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (ο βουλευτής Διονύσης Καλαματιανός και η υποψήφια Βίκυ Βασιλοπούλου) και του ΠΑΣΟΚ (ο βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης), με τον χρυσαυγίτη Παναγιώτη Σταθά, υποψήφιό της στον δήμο Πύργου, βγάζοντας λόγους.

Το τραγικό; Κάποια στιγμή και ενώ εξελίσσεται αυτή η ντροπή, που θέλουν όλοι αυτοί να λέγεται εκδήλωση για την Πρωτομαγιά, όλοι μαζί ακούνε προσεκτικά την ομιλία του ίδιου του χρυσαυγίτη Σταθά…

Ο τελευταίος είναι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου και συνεχίζει να υπερασπίζεται την εγκληματική οργάνωση και τη φασιστική ιδεολογία. Δεν έφτανε που τον εξέλεξαν στη Διοίκηση του ΕΚ, τώρα κάνουν και όλοι μαζί εκδηλώσεις!

Θύμισε λίγο Βουλή και χειροκρότημα όλων μαζί σε Ζελένσκι και τον φίλο του ναζί… Αίσχος!

Το ξέπλυμα των φασιστών, στο οποίο έχει επιδοθεί για τα καλά και ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και με τις πρόσφατες συναντήσεις του Τσίπρα με διάφορα ακροδεξιά – αντιΚΚΕ φυντάνια (πρόσφατα στο Μενίδι), που μαρτυράει και τις σάπιες ιδέες τους, θα πάρει απ’ τον λαό απάντηση. Μόνοι τους και όλοι μας, όσο πιο ψηλά το ΚΚΕ για να τους τρομάξουμε!

Δείτε ακόμα...