Εργατικός Σύλλογος Ελλήνων του Κεμπέκ: Να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες και θρασύδειλοι της Χρυσής Αυγής

Association Des Travailleurs Grecs Du Québec - Εργατικός Σύλλογος Ελλήνων του Κεμπέκ - Τα γραφεία του Συλλόγου στο Μόντρεαλ - Καναδάς
Association Des Travailleurs Grecs Du Québec – Εργατικός Σύλλογος Ελλήνων του Κεμπέκ

Να τιμωρηθούν οι ναζί εγκληματίες και θρασύδειλοι της Χρυσής Αυγής απαιτεί ο Εργατικός Σύλλογος Ελλήνων του Κεμπέκ σε ανακοίνωσή του για την αναμενόμενη απόφαση στις 7 Οκτώβρη του Δικαστηρίου για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Association Des Travailleurs Grecs Du Québec - Εργατικός Σύλλογος Ελλήνων του Κεμπέκ - Σφραγίδα
Association Des Travailleurs Grecs Du Québec – Εργατικός Σύλλογος Ελλήνων του Κεμπέκ – Σφραγίδα

«Ο Εργατικός Σύλλογος Ελλήνων του Κεμπέκ συντάσσεται με τα εργατικά σωματεία, τους εργαζόμενους, τους μαζικούς φορείς της νεολαίας, των γυναικών και συνολικά τους μαζικούς φορείς του εργατικού – λαϊκού κινήματος. Στις 7 Οκτώβρη, μέρα απόφασης για τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής να βρίσκονται με κάθε τρόπο έξω από το Εφετείο!

Και για εμάς τους Έλληνες μετανάστες από εδώ τον μακρινό Καναδά που δεν θα είμαστε εκεί, λέμε: Πεντέμισι χρόνια πέρασαν από την ημερομηνία έναρξης της δίκης της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής. Όλο αυτό το διάστημα οι εγκληματίες δολοφόνοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, μεταπηδούν από κόμμα σε κόμμα, συνεχίζοντας να σπέρνουν το ναζιστικό δηλητήριο, το ρατσιστικό μίσος.

Δεν ξεχνάμε ούτε κάνουμε πίσω! Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα το 2013, η δολοφονική επίθεση στους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, στους αλιεργάτες στην ιχθυόσκαλα, δεκάδες δολοφονικές επιθέσεις απέναντι σε μετανάστες και καταπιεσμένους δεν έχουν σβήσει.

Τα μαντρόσκυλα των αφεντικών, η σαπίλα του ντουνιά, το δολοφονικό χέρι απέναντι σε κατατρεγμένους, εργάτες και νέους που διεκδικούν και αγωνίζονται απέναντι στο σύστημα της εκμετάλλευσης, το οργανωμένο λαϊκό κίνημα θα τους απομονώσει, θα τους πετάξει στα σκουπίδια της Ιστορίας γυρνώντας την πλάτη στο ίδιο το σύστημα που γεννάει και θρέφει τον φασισμό».

Δείτε ακόμα...