Εργαζόμαστε για την επαναφορά του webex απαντάει η Cisco

Τηλεκπαίδευση 5ης Δημοτικού - Νοέμβρης 2020
Φώτο Αρχείου / Τηλεκπαίδευση 5ης Δημοτικού – Νοέμβρης 2020 / Προσωπικό αρχείο αναγνώστη alt.gr

«Η Cisco γνωρίζει το ζήτημα που έχει προκύψει σχετικά με το webex meetings. Ευχαριστούμε τους χρήστες και τους συνεργάτες μας για την υπομονή τους καθώς εργαζόμαστε εντατικά για τη διερεύνηση του προβλήματος και την επαναφορά της υπηρεσίας», αναφέρει σε δηλώσεις της η Έλενα Πρασσάκη, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της Cisco για την Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

Χθες ήταν η πρώτη μέρα της τηλεκπαίδευσης σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία και το μαρτύριο συνεχίστηκε. Τα παιδιά που προσπαθούσαν να συνδεθούν “τους πέταγε έξω” το σύστημα. Πρόβλημα παρουσιάστηκε και στου συνδεδεμένους μαθητές και εκπαιδευτικούς που δεν μπορούσαν να ακούσουν ο ένας τον άλλο.

Αρκετοί ήταν οι γονείς που αναγκάστηκαν να φύγουν από τις δουλειές τους για να βοηθήσουν τα παιδιά τους, που είναι μικρά και δεν μπορούν να συνδεθούν και να διαχειριστούν μόνα τους μια τέτοια κατάσταση.

Πρόκειται για ακόμη μία αθλιότητα της κυβέρνησης που αποτυγχάνει να εξασφαλίσει την πρόσβαση στη μόρφωση για χιλιάδες παιδιά αφού πρώτα δεν μπόρεσε να τους εξασφαλίσει την υγεία κλείνοντας τα στο σπίτι.

Δείτε ακόμα...